Gryna spalva daugiafunkcinis pliušinis mikropluošto borderless valyti rankšluosčiu, tinka namų ir automobilio plovimo, džiovinimo

€1.15

-80%

€6.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukštos pressur plovimo, veido towl, įdėkite microfibra, medžiaga mikropluošto medžiaga, žirafa rankšluostį, automobilių poveikis, automobilio priežiūra, teptuku automobilį, išsamiau, akių mikropluošto rankšluostis.

Savybės:

1. Automobilių valymo priemonės: Ji priima ne dėvėti dizaino ir nebraižo paviršiaus, dažų, nerūdijančio plieno arba skaidri danga.Ar tai yra valymas, virtuvėje ir vonios patalpoje, arba valymo ir puošti savo automobilį lauke, tai galingas kilimas gali išspręsti labiausiai užsispyręs riebalų, purvo ir dulkių.

2. Skysčio absorbcija: Pagamintas iš super absorbentas mikropluošto audinio, mūsų rankšluosčiai stiprus skysčio sugėrimo pajėgumo.

3. Dvipusis valymo: dvipusis naudoti, vidaus ir išorės darbo pasidalijimas, smulkių skaidulų jaučiasi minkšta, draugiškas žmogaus odos, patogus, šiltas ir kvėpuojantis.

Aprašymas:

Šis rankšluostis gali būti plaunami ir pakartotinai daug kartų, nesirūpindami apie mažėja, nukristi arba prarasti bet kokius valymo galimybė.

Techniniai duomenys:

Spalva: geltona pilka

Medžiaga: koralų vilnos

Dydis: 30*30 cm, 30*40cm, 30*60cm (pasirinktinai)

Paskirtis: valymui

Pakuotė:

1 * rankšluostį

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

spalva Geltona Žalia
Dydis 30*30cm, 30*40cm, 30*60cm (optional)
Tikslas Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Koralų Vilnos

Panašūs produktai