Elektrinis Motoroleris, X900 48V 2000W Dual Motorinių tolimojo 100KM Trottinette Electrique E-Greitas ir Galingas, Naujas 2021

€656.71

-1%

€670.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiaomi " scooter electric scooter, electroc motorolerių dalys, electr motoroleris, FLJ, citycoco elektrinis motoroleris, 200mm rato motoroleris, es2 ninebot, e elektrinis motoroleris, padangų elektrinis motoroleris, elektrinis motociklas cykl.

Jueshuai Elektrinis Motoroleris, X900 2000W Dual Motor 10inch Padangų 100KM 48V26A Baterija Suaugusiems

Mokesčių Pastabos

Jokių mokesčių, jokių muitų Jungtinių amerikos valstijų, Rusijos ir visos Europos šalys, mes pristatysime produktą į jūsų duris tiesiogiai.Kitose šalyse, prašome susisiekti su mumis.

JAV/Ispanija Sandėlyje

Turime sandėlyje JAV ir Ispanija sandėlis, dabar galite jį užsisakyti, tada prašome patvirtinti, kad su mūsų paslaugomis, mes padėsime jums siųsti jį greitai su DHL ar UPS express.Ir motoroleris bus pristatyti į jūsų duris už maždaug 7-15 dienų.

Garantija

mes turime vieną metų garantija, motoroleris, galima fotografuoti ir siųsti į mus, jei yra kai kurios dalys sulaužytas per garantinį laikotarpį, neįskaitant vyras-padaryta žala, mes atsiųsime naujų atsarginių dalių jums laiko ir padėti jums pakeisti skaldytų žingsnis po žingsnio, nuotraukų ar vaizdo įrašų.taigi, prašome nesijaudinkite apie tai.

Produkto Aprašymas

1.[GALINGŲ VARIKLIŲ&LONG-RANGE BATERIJOS]--Šis sulankstomas elektrinis motoroleris su sėdynės turi DVIGUBĄ VARIKLIS.Du 1000w varikliai montuojami ant priekinių ir galinių ratų, o viršuje greitį gali pasiekti 37.5 km / H.Įrengta 46V26AH didelės talpos bateriją, ji gali važiuoti iki 60 MYLIŲ į vieną mokestį.Vyksta į darbą ar kelionės taps labai paprasta. 2.[NEŠIOJAMŲ & SULANKSTOMAS]--Tai elektrinis motoroleris suaugusiems turi atlenkiamą KONSTRUKCIJA, kurią lengva laikyti ir užima mažai vietos.Su vieno žingsnio lyginimo sistemos, lengva nešiotis.Į X900 elektrinis motoroleris gali būti lengvai sulankstyti per 5 sekundes.Po lankstymo, garsas yra gerokai sumažintas.Jūs galite įdėti ją, autobuse, metro ar automobilio bagažinė ir kt. 3[SAUGIAI ir PATOGIAI]--galingas DISKINIAI STABDŽIAI ant priekinių ir galinių ratų užtikrinti saugaus jojimo.Su ratais ir sėdynių elektrinis paspirtukas yra skirtas SUGERTI SMŪGĮ.Jums pajusti didžiausią komfortą, net važiuojant dideliu greičiu ir grubus kelio. 4.[LCD EKRANAS]--Šis Sulankstomas ateityje motoroleris yra įrengta PATOBULINTA LCD EKRANAS.Ji suteikia būtiną informaciją, pavyzdžiui, greitį, akumuliatoriaus energijos, važiavimo režimo, ir kt.Jūs galite peržiūrėti vairavimo sąlygos realiu laiku per LCD EKRANAS.Paspauskite akceleratoriaus ir motoroleris bus pradėti.GREIČIO PAVARŲ taip pat gali būti įjungtas per LCD ekranas, kuris yra labai patogus. 5.[APIE MUS]--turime SANDĖLYJE JAV.Jei jūs pirkti mūsų motoroleris, galime pristatyti jums PER 7-14 DIENŲ, nuo mūsų JAV sandėlyje.Mes taip pat teikia 6 MĖNESIŲ GARANTIJĄ.Per šį laikotarpį, jei yra problema su jūsų motoroleris įprasto naudojimo metu, mes padėsime jums jį pataisyti NEMOKAMAI.

Galia 2000W 2600W
Prekės Pavadinimas Jueshuai Motoroleris
Modelis Jueshuai X900
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Laikas 6-8h
Baterija Ličio Baterijos
Sertifikavimo ce
Taikoma Žmonių Unisex
Variklis Dvigubas Variklis
Sulankstomas Taip
Maksimalus Greitis 60km/h
Kategorijos Dviratis Paspirtukas
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Padangų Dydis 10 colių
Diapazonas Už Mokestį 60-80km
Įtampa 48V
Modelio Numeris X900
Diapazonas 70km-100km

Panašūs produktai