Šiuolaikinės Miegamasis LED stalinės Lempos, skaidraus Stiklo lempų gaubtų Meno Apdailos kambarį Lentelė, Šviesos, Naktiniai staleliai, Lempa Lova Šviesos Armatūra

€77.98

-20%

€98.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plunksnų grindų lempos, lempos tabl, umbra kambarys, stiklo lampshad, kristalų lempos pakabukas, art deco lempos, lempa led, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, art deco plakatas, juodosios keramikos stalo lempa.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje 1.Jei esate Rusijos draugas,nepamirškite pasiūlyti savo vardą ir pavardę taip, kad jūs galite gauti savo sklypo sėkmingai. 2. Nemokamas Pristatymas reiškia, pristatymo nemokamai, išskyrus mokesčių,muitinės klirensas, ir kt. 3. Prašome palaukti kantriai per pažadėjo laivybos laikas. 4. Jei jums kyla kokių nors problemų, prekybos procesą, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes nuoširdžiai atsakyti už jus.

Apie atsiliepimą:

1.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per www.restapa.lt Prekybos Vadybininkas ar el. paštu.Mes mielai jums padėti.Dėl laiko juostų skirtumo,laiškus bus atsakyta per 24 valandas .prašome siųsti mums žinutę, jeigu yra kokių nors problemų, prieš paliekant atsiliepimą.

2. Jei jūs patenkinti mūsų daiktų , prašome pateikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių DSR dėl išsamių pardavėjas reitingais, Nes tai yra labai svarbu man.Ačiū už jūsų paramą ir suprasti.Jei neatitinka, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas, neutralų ar neigiamą atsiliepimą ,taip, kad mes galime atlikti iki jums pasitenkinimo,ačiū.

3.Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime,nes atsiliepimai ir 5 žvaigždučių, ko mes siekiame.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

4.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.restapa.lt!

Galia 6-10W
Elemento Tipas Stalinės Lempos
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Apdaila NĖRA
Prašymas Lova
Stilius ART DECO
Įtampa 220V
Rėmelio Spalva Auksas
Pagrindo Tipas NĖRA
Kūno Spalva Aišku
Technics Gilding
Modelio Numeris stalo lempa
Korpuso Medžiaga Stiklas
Yra Pritemdomi No
Garantija 3 metai
Kištuko Tipas ES Plug
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas SVAJONĖ MEISTRAS
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Medžiaga Stiklo Akmenų
Sertifikavimo BMK
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Panašūs produktai