24LED Balta Rausva Rožė Gėlių Lovos, Miegamojo Naktį Šviesos Stalo Lempa Namų Dekoro Modeliavimas Eglutė Kalėdų Vestuves

€6.69

-24%

€8.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rožinė viršų, panelė rožė, drobė maišelis moterims, lempos medis, lempos rožių medis, šviesiai rausvos lempos, šviesos filialai, žiedų led medis, bedsid lempos, lempos moliūgų.

24LED modeliavimas rožių medį lempos apdaila lempos Rose spalva: balta, rožinė, rožinė + balta Medžiaga: PE rose + kaustytomis geležies filialai Šviesos spalva: šiltai balta Lempos karoliukai: 24 lempas (viena lempa granulių per gėlė) Dydis: aukštis 40cm, pagrindo skersmuo 10.5 cm, gėlių galvos skersmuo apie 7cm Dvejopos paskirties maitinimo šaltinis: 3 AA baterijos (neįtraukta) + USB plug-in, Pakavimo sąrašas: Modeliavimas rožių medį lempos*1 USB maitinimo laidas su jungikliu*1 Pakavimo sąrašas: Modeliavimo rožių medį lempos*1 USB maitinimo laidas su jungikliu*1 Funkcijos: ★ Gražus ir Romantiškas: Su bonsai dizainas, lempos labai tinka namų puošmeną ant stalo ar spintelė.Jis tinka vargo su bet kokia apdaila jūsų namuose ir sukuria romantišką atmosferą. ★ Tinkinti Savo Lempa: Jūs galite pasukti ir forma kiekvieno filialas medis, kad dizainas pozicija gražių rožių medį lempos, įsikelti savo asmeninį stilių į stalo lempa ir smagiai su juo. ★ USB/Baterija: rose lempa gali būti maitinamas 3 AA baterijos (neįtraukta), todėl jūs galite lengvai vietoje, kur; Jis taip pat gali būti prijungtas prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio per USB kabelį (yra komplekte), mobiliojo telefono įkroviklis, maitinimo banko ir kitų įrenginių. ★ Saugiai Naudoti: 5V saugios įtampos, ir kontroliuojama, ON/OFF jungiklis, baterijos lauke, ji gali būti saugiai naudojamas net ir esant vaikams ar privatumo didinimo technologijas. ★ Puiki Dovana: puiki dovana bet kokia proga-puikūs dovanos, Padėkos, Kalėdų, Valentino Dienos, gimtadienio, mokyklos baigimo, vestuvių, jubiliejų.

Kištuko Uodegos No
Yra Pritemdomi No
Naudojimas Atostogų
Muzika NĖRA
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Šventės Pavadinimas Valentie Diena
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Proga miegamasis
Garantija 1 Metai
Prekės Pavadinimas Mabor
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 40cm
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Savybės Naktį Šviesos Stalo Lempa
Sertifikavimo FCC
Pagrindo Tipas Pleišto
Įtampa 220V
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
spalva Multi
Baterijos Tipas AA
Modelio Numeris LED ROSE ŠVIESOS MEDIS

Panašūs produktai