Dahua 8MP IR WizSense IP vaizdo Kamera IPC-HDBW3841E-S SMART H. 264+/H. 265+ Sukimosi režimas Paramos 256G SD Kortelę ir POE Dome 4K vaizdo Kamera

€88.37

-19%

€109.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paramos g 81, 16ch poe 4k, poe splitter, 8mp kamera, ip, dahua ip kamera 8mp mini, 4k vaizdo kameros sportas, Dahua, imou, dahua ptz, hikvision ir.

Dahua 8MP IR WizSense IP vaizdo Kamera IPC-HDBW3841E-S SMART H. 264+/H. 265+ Sukimosi režimas Paramos 256G SD Kortelę ir POE Dome 4K Patarimai apie Fotoaparatą:

Šis modelis, jei kad gal reikia apie 2 savaites ar daugiau dienų gali iš laivo, mes ir stengiamės į laivą anksčiau, jei laivybos laikas yra nepakankamai,mes paliks pranešimą, jūs iš anksto ir prašome padėti mums išplėsti užsakymo laivybos laikas, dėkojame už jūsų laukia!

Su papildoma giliai mokymosi algoritmą, Dahua WizSense 3 Serijos tinklo kamerų palaiko pažangias funkcijas, pavyzdžiui, perimetro apsaugos ir pažangus judesio aptikimo.Su starlight technologija, šios serijos vaizdo kameros užtikrina geresnį vaizdo efektas būklė, mažos apšvietos.

IPC-HDBW3841E-S

8MP IR Fiksuotas židinio Kupolą WizSense Tinklo Kameros

> 8MP, 1/2.8" CMOS vaizdo jutiklis, mažos apšvietos, aukšta vaizdo apibrėžimas

> Rezultatai maks. 8MP (3840 × 2160) @20 fps (AI funkcija įjungta pagal nutylėjimą)ir palaiko 8MP (3840 × 2160) @25/30 kadrų per sekundę (kai AI funkcija išjungta)

> H. 265 kodekas, didelis suspaudimas, mažai bitų perdavimo spartą

> Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ LED, maks.IR atstumas: 30 m

> IG, SMART H. 264+/H. 265+, lankstus, kodavimo, taikomus įvairiais pralaidumo ir saugojimo aplinkoje.

> Sukimosi režimą, WDR, 3D DNR, HLC, BLC, skaitmeniniais vandens ženklais, taikomos įvairių stebėjimo scenos

> Pažangios aptikimo: Įsibrovimo, tripwire (parama klasifikavimo ir tiksliai nustatyti transporto priemonės ir žmogaus)

> Anomalijų aptikimas: Judesio aptikimas, vaizdo klastojimo, scena keičiasi, garso aptikimo (Tik palaiko), ne SD kortelę, SD kortelė pilna, SD kortelės klaida, tinklo atjungimas, IP konflikto, neteisėtos prieigos, ir įtampos aptikimas

> Žadintuvas: 1 in, 1 out (Tik palaiko); garso: 1 in, 1 out (Tik palaiko)

> Palaiko max. 256 G Micro SD kortelė

> 12V DC/PoE maitinimo šaltinis

> IP67, IK10 apsauga

> SMD Plius

Kokie apmokėjimo būdai galiu naudoti www.restapa.lt?Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.restapa.lt Kišenėje.Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.restapa.lt Kišenėje.

Mes laivas wordwide pagal AVS.DHL.UPS."FedEx".TNT.E-Pakelis.www.restapa.lt standartinis pristatymas.Kinija Paštu.Singapore Post.Honkongas Po ir t.t.

Kinija Post paprastai trunka apie 15-50 dienų atvykti po išsiuntimo.Kai kurių nuotolinio regione, dėl to gali prireikti daugiau laiko.

E-Pakelis,paprastai trunka apie 15-40 dienų atvykti, kai laivybos,kai nuotolinio regione, dėl to gali prireikti daugiau laiko.

www.restapa.lt standartinis pristatymas priklauso www.restapa.lt savo laivybos metodą,paprastai trunka apie 25-60 dienų skirtingai, atsižvelgiant į įvairių šalių.Kai kurių nuotolinio regione, dėl to gali prireikti daugiau laiko.

EMS paprastai trunka apie 7-15 dienų atvykti po išsiuntimo.Kai kurių nuotolinio regione, dėl to gali prireikti daugiau laiko.

DHL/Fedex/TNT/UPS paprastai trunka apie 5-10 darbo dienų atvykti po išsiuntimo.

Pastaba: Jei jums reikia elementą, skubiai, galite pasirinkti express " paslauga.Žinoma, galite pasirinkti įprastą po paslauga, jei jūs neprieštaraujate, laukimo!

Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų ,bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį,prašome susisiekti su mumis ,mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Mes esame atsakingi bendrovė, bus visada stengiamės jums padėti.

Mūsų įmonė turi daryti, saugumo produktų daugiau nei dešimt metų.tai verslo sritis yra specializd eksporto prekinio ženklo apsaugos produktų užsienyje,pavyzdžiui, apsauga, kameros,NVR,HCVR,XVR,POE Switch,Vaizdo Pasikalbėjimo ir kt.Mūsų įmonė visada suteikia mūsų geriausia Didmeninės kainos ,geriausios kokybės gaminių ir paslaugų, skirtų užsienyje klientai,Kviečiame tyrimo ir vesti verslo derybas su jav.

Matmenys (L x W x D)(mm) 81 mm*109.9 mm*109.9 mm
Maitinimo Šaltinis Su POE
Technologijos Centrinis
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Sienos Laikiklis Lubų
Maitinimo Šaltinis(V) 12V DC/POE
Modelio Numeris IPC-HDBW3841E-S
Jutiklis CMOS
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Įrengimas Lubų
Megapikselių 8MP
Stilius Dome Kameros
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Sertifikavimo FCC
Tipas IP Kameros
Objektyvo (mm) 2,8 mm
Prekės Pavadinimas Dahua
Aukštos Raiškos 8.0 Megapikselių
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Kilmės KN(Kilmės)
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Saugojimas 256G
spalva Balta

Panašūs produktai