Nešiojamų LED Kempingo Žibintas su Lubų Ventiliatorius - Saulės Energijos ir USB Įkrovimo Palapinę, Šviesos, Ventiliatorius, Lauko Kempingas, Žygiai

€18.84

-13%

€21.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ceil ventiliatorius, telšių, naujas drėkintuvas ventiliatorius, ventiliatoriaus galios saulės, ventiliatorius palapinė, saulės lauko ventiliatorius, išmetimo ventiliatorius saulės, asus ventiliatorius, nešiojamų aušinimo ventiliatorius usb įkrovimo, didelis nešiojamų ventiliatorius.

Nešiojamų LED Kempingo Žibintas su Lubų Ventiliatorius - Saulės Energijos ir USB Įkrovimo Palapinę, Šviesos, Ventiliatorius, Lauko Kempingas, Žygiai

Mūsų kempingas ventiliatorius turi kartu ventiliatorius ir LED šviesos kartu, universalus naudojimas. 3 lygio vėjo greitis reguliuojamas, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi. 3 apšvietimo režimas:balta visada-dėl šviesos(šviesus/perjungiamos artimosios šviesos), baltos spalvos blykstė, oranžinė uodų šviesos.

Viršuje su saulės baterijomis, kaip tik yra tiesioginės saulės šviesos, ten yra elektros repower ventiliatorius ir pradėti dirbti dar kartą!Eco-draugiškas ir puikiai tinka naudoti lauko sąlygomis!Be to, ji taip pat gali būti įkrauti per lengvai pasiekti USB maitinimo prievadas.

Built-in 4000mAh gali trukti apie 8h(mažo vėjo greičio režimas) po to, kai visiškai įkrautas.Vieną USB išvesties prievadas leidžia dirbti kaip avarinis energijos tiekimas dėl savo mobiliųjų telefonų atveju.

Rankenos su kilpa veidrodėliai kablys dizainas leidžia jums laikyti jį rankoje, arba pakabinti bet kur, kur jūs norite, ant palapinės, ant šakų ir pan.Stabili važiuoklė daro ji taip pat gali būti tiesiog padėkite ant stalo viršus naudoti.

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, ši lempa yra patvarus ir ilgalaikis.Kompaktiškas ir lengvas, lengvai perkeliamumas.Idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis, pavyzdžiui, Kempingas, Alpinizmas, Žygiai, Žvejyba ir dar daugiau.

Įrengta USB išvesties prievadas, gali būti naudojamas kaip avarinis energijos banko įkrauti jūsų telefoną.

Tinka patalpų, automobilių, kempingas, žygiai ir kt.

Prekės Pavadinimas:Multi-funkcija Kempingas Ventiliatorius

Įkrovimo Įtampa:DC 5V

Built-in Baterijos Talpa:4000mAh

Saulės Įkrovimo Laikas:20h

Mažo Greičio Vėjo Režime:8 val.

Didelės Spartos Vėjo Režimas:4h

Didelės Spartos Vėjo + Šviesos Režimas:2h

Elemento Tipas:Multi-funkcija Kempingas Ventiliatorius

spalva:juoda

medžiaga:plastikas

dydis:140*115*140mm

Pakuotės Turinys:

1* kempingas ventiliatorius

1* usb kabelis

1*Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laiko Funkcija Ne Laikas
Prekės Pavadinimas Cikuso
Medžiaga Plastikiniai
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas, Miego Vėjas, Vyraujanti Vėjo
Kontroliuoti Režimas Kita
Rotacijos Būdu Pasukite Puslapį
Tipas Ventiliatorius
Oro tiekimo režimas Rotacinis Mentiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Suspender Ilgis Ne Suspender
Modelio Numeris Ventiliatorius
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Maks. Galia <20W
Įrengimas Mini
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Įtampa (V) 5V
Prašymas <10㎡
Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
Maitinimo Šaltinis USB
Sertifikavimo CE
Galia (W) 5w
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Naudojimas Namuose

Panašūs produktai