Aventik Geriausias Kainos Ir Kokybės Aliuminio Didelė Pavėsinė Gėlo Vandens, Jūrinės Skristi Ritės

€15.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, sextoyss, meilė pesca, isca de, de peche, cnc skristi ritės, raudona verpimui ritės, jitai ritės, vyrų masturb, ritės geltona.

Aprašymas:

Puikiai tinka tiek gėlame ir sūriame vandenyje.Kruopščiai juostos vandens nuplauti yra prašoma po sūraus vandens naudojimas.

Serija super lengvas ir super didelė pavėsinė alum skristi ritės nuo dydžio 3/5, kad 7/9

Reeldia

Spooldia

Arbordia

SpoolW

Svoris

3/5

2.95"

(75mm)

2.60"

(66mm)

1.54"

(39mm)

0.83"

(21mm)

4.60 oz

(130.8 g)

5/7

3.34"

(85mm)

3.07"

(78mm)

2.00"

(51mm)

1.06"

(27mm)

5.84 oz

(165.5 g)

7/9

3.74"

(95mm)

3.46"

(88mm)

2.00"

(51mm)

1.06"

(27mm)

6.54 oz

(185.4 g)

Galimos spalvos: matinė oranžinė, matinis tamsiai žalia, matinė pilka

E xcellent tiek būti pradedantysis, ir patyręs skristi žvejų

Tiksliai apdirbtais žalvario praėjimo pavaros sistema su vienu būdu, ritininis guolis užsiima vilkite labai sklandžiai ir nuosekliai kontrolės kovojant su žuvimi

Ritės ateina su balto popieriaus langelį

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: prekės bus išsiųstos jums e-Pakelio ir gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Mokėjimas: priimame PayPal tik.Nuolaida kartu pristatymas : išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Ritės garantija: 25 metai garantija, originalus savininkas, apimantis jokių defektų, medžiagų ir gamybos defektų.Ši garantija suteikia, kad defektais skristi ritės bus suremontuotas arba pakeistas, mūsų nuožiūra be jokio mokesčio.Ši garantija neapima žalos dėl nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, netinkamos priežiūros ar pakeitimo.Tais atvejais, mūsų paslaugų centras neturi pasiūlyti remonto paslaugos nuo 10 USD iki 20 USD diapazoną.Visais atvejais klientai bus atsakingas už visas siuntimo.

JAV klientų aptarnavimo centras, Alhambra, CA-91801, JAV Grįžti aprašymas: 1. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 2. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 3. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

Prekės Pavadinimas Aventik
Pozicija stream

Panašūs produktai