Didelio Dydžio Push Up Liemenėlė ir Kelnaitės Rinkinių Kieto Nėriniai Plius Dydis Liemenėlė Rinkinys Sexy Liemenėlė ir Trumpa Moterims, apatinis Trikotažas Panty Rinkinys

€6.86

-39%

€11.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteris juoda liemenėlė rinkinys, liemenėlė, hexunbaba tablet akumuliatorius, nustatyti apatinis trikotažas moterims, vyrų apatinio trikotažo komplektai, liemenėlė panty apatinis trikotažas rinkinys, atsitiktinis korsetas viršų, galter apatinis trikotažas rinkinys, lingeri rinkinys, nustatyti apatiniai.

Vežimą: 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, po apmokėjimo aišku, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra corret ir telefono numeris yra rengiama. 2.Sklypų mažiau nei 2kgs, mes išsiųsti jūsų užsakymų Chinapost oro paštu.jei jūsų užsakymai viršija 2kgs, mes galime pasirinkti shiping DHL, "Fedex" ir UPS. 3.Mes jus informuosime, jeigu laivybos metodas yra pakeistas, todėl prašome palaikyti ryšį. 4.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų tarpuskaitos. 5.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. 6.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. 7.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. 8.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Grąžinimas: 1.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. 2.Mes siūlome mainus skaldytų arba blogo straipsnių.Grąžinti leidimą tik tada, kai sklypo prarado arba pirkėjui grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo dienos. 3.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. 4.Jeigu prekės yra sugadintos, prarastos kai jie grįžo,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. 5.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. 6.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grįžti thd elementus.Atsiliepimų: 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas pašarų bacj mums yra labai svarbus,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 3.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir provid jums geriausias paslaugas klientams.

Nepadori Nuotrauka No
Uždaryti Tipas Vilkimo Kablys ir akių
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Nėriniai
Paramos Tipas Underwire
Juostos Tipas Kabrioletas Dirželiai
Liemenėlė Stilius push up
Stilius Sexy
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Prekės Pavadinimas ludevelop
Modelio Numeris F078
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai