Bluetooth 5.0 2-in-1 Audio Siųstuvas, Imtuvo TV Kompiuterio Garsiakalbis, Automobilinis Adapteris, Stereo Wireless Audio 3.5 mm AUX Lizdas RCA Adapteris

€6.36

-20%

€8.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio radijas, "bluetooth" auksas, automobilių lizdas, miracast, garsiakalbis, smart tv, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, "bluetooth" rca, usb, bluedio headphon, ios rca kabelis.

Bluetooth 5.0 2-in-1 Audio Siųstuvas, Imtuvo TV Kompiuterio Garsiakalbis, Automobilinis Adapteris, Stereo Wireless Audio 3.5 mm AUX Lizdas RCA Adapteris

Specifikacijos

Modelis: KN321

Technologijos: BT5.0, A2DP, AVRCP (imtuvo režimą tik)

Veikimo Diapazonas: Iki 10m / 33ft (be jokių blokavimo objektai)

Porą pavadinimas:KN321

Įkrovimo Laikas: 2 valandos

Baterijos Tipas: Li-Polimero (200mAh)

Matmenys: 44 × 44 × 12mm

Paketą, Įskaitant

1x 5.0 "Bluetooth" Garso Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris,

1x Micro USB Maitinimo Kabelis

1x RCA Kabelis

1x 3.5 mm Aux Kabelis

1x Naudotojo Vadovas

1.Tai labai nešiojamų, lengvas belaidis garso siųstuvas & imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimas įvairiausiose situacijose ir naudoja

2.Siųstuvas režimas:belaidžiu ryšiu siunčia garso iš jūsų ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius

3.Imtuvo režimas: belaidžiu ryšiu siunčia garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo, garsiakalbiai arba ausinės

4.Persijungti tarp siųstuvo ir imtuvo režimai su paprasta uzsitiens jungiklis.Be vargo prisijungti naudojant pažangias "Bluetooth" technologiją, ir 3,5 mm garso kabelį (yra komplekte).

5.Super-Nešiojamieji Vaizdo Ir Garso Transliacijos Galia

Į KN321 yra tik 44mm (1.73") skersai ir sveria tik 18g (0.63 oz), bet pateko galingas belaidžio garso transliacijos galimybes.Slydimo šis siųstuvas & imtuvą į jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir jį on-the-go, be menkiausių pastangų.

6.Platus Suderinamumas: Su įtraukti 3.5 mm kabelio ir 3,5 mm 2RCA kabelis, šis Imtuvas Siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Įjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol LED žibintai

Išjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol LED išjungtas

Baterija: Naudoti DC-5V įkroviklį, ir " micro usb įkrovimo kabelis.Raudona šviesa yra krovimo metu.Kai baterija yra visiškai įkrauta, mėlyna lemputė.

Perjungti režimą:

1) RX: Gauti režime, indikatorius: mėlyna LED

2) TX: perdavimo režimą, lemputė: LED lemputė

RX režimas:

Porą pavadinimas: KN321, rasti KN321 "Bluetooth" telefono parametrus pora.Mėlyna lemputė mirksi du kartus per sekundę metu poravimo procesą, ir mėlyna lemputė mirksi kartą per tris sekundes po suporavus prietaisus.

kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį į garso įvesties garsiakalbio, o kitą galą į garso iš KN321

2) patvirtina, kad jis yra RX režimas (mėlynoji šviesa "flash").Rasti porą pavadinimas "Bluetooth" telefono parametrus: KN321 spustelėkite poros.

TX režimu:

TX režimu automatiškai ieškos kitų priėmimas "Bluetooth" prietaisai (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį, "Bluetooth" imtuvo ir kt.), Raudona lemputė kartus per sekundę metu poravimo procesą, ir raudona lemputė mirksi kartą per tris sekundes po suporavus prietaisus.

Kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį į garsą prietaisus, o kitas galas į garso iš KN321.

2) Patvirtina, kad jis yra TX režimas (raudona lemputė flash).Į KN321 bus automatiškai ieškotų "Bluetooth" laisvų rankų įrangą arba "Bluetooth" garsiakalbis porą.

Parama AAC No
Sąsaja 3.5 mm
Prekės Pavadinimas willkey
Paramos Apt-x No
Aukštos Raiškos Palaikymo 1280P
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Pakuotė Taip
WIFI Standartą 2.4 G
Kiekis Garso
Garso Takelio Vieną
Parama Atminties Kortelės No
Modelio Numeris KN321
Funkcija NĖRA

Panašūs produktai