Mediniai Indai 6, Didelė Virtuvė Virimo Indų Ne Klijuoti Virtuvės, Natūralaus Tikmedžio Medienos Šaukštai Mentele Kaušas Colander,

€13.27

-20%

€16.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cygolite gopro mount, futbolo kelnės pigiai, lankai earrinfs atsitiktinis, lankai earrinfs latina, veidui 6 mėnesių, žibintuvėlis t6 2 lempos, ford uk konfigūratorius, ausines instagram, stiklo stabdžių cilindro.

[100% Natūralaus Tikmedžio Mediena] - Mediniai virtuvės indai yra pagaminti iš kieto tiko.Tai yra aplinkos draugiškas ir suyranti, sveika jūsų šeimai ir mūsų žemė.Ne toksiškas, kvapas, nėra lydymosi plastiko, jokių rūdžių psichikos.

[Vienas Gabalas Statybos] - mediniai virimo indų yra pagaminti iš vieno gabalo, medžio masyvo, ne siūlės maisto likučių ir bakterijų augimą.Jis nebus pertraukos lengvai, kaip ir kitos dvi dalys.Naftos danga taip pat padeda išvengti pelėsių augimą.

[Patvarus Mediniai Reikmenys] - mediniai kepimo įrankiai bus ne deformuoti, ardo, ir kreko, jis yra patvarus naudoti.Jis turi gerą šilumos izoliaciją, apsaugo jūsų rankas nuo plikymo.Skylę rankena taip pat patogu sandėliuoti.

[Non Stick Virtuvės reikmenys] - Padengtas maisto klasės alyva, mediniai indai nustatyti, nebraižo ir dae jūsų nonstick virtuvės anymore.Lygaus paviršiaus, taip pat teikia patogi rankena.

[Unikalų Virtuvės Įrankiai] - Kas medinė mentelė ir mediniu šaukštu virimo turi savo grūdų ir formos, jis yra elegantiškas ir rafinuotas medienos virtuvės įrankį, dovana mama, housewarming ir jūsų mėgstamiausia virtuvė.Puikus maišymo miltų, supimas salotos, tekinimo žuvų, lyginimo blynas, nusausinti makaronai, tarnauja sriuba ir t.t.

Medžiaga:Tiko

spalva:Mediena spalva

Pakuotės Turinys:

1 * colander 28*8,5 cm

1 * salotų šakutė 26*6.8 cm

1 * kastuvas 31*7.5 cm

1 * butas kastuvas 32*7.5 cm

1 * naftos šaukštas 25.5*6.5 cm

1 * šaukštas 26*7cm

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai