Bergrisar Vyrų Dviračių Žiemos Striukė Nustatyti Vėjo Vandeniui Šilumos Sportinę Dviračių Kelnes Dviratį, Tinka Drabužių Bg011zy

€44.46

-44%

€80.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių medžiaga, senovinių dviračių stovas, džersis spexcel, dviračių striukė vyras, aišku, vandens įrodymas striukė, lietaus jeckets vyrai, goretex striukė vyrams, stabdžių atspindinti liemenė, žiemą dviračiais drabužių, kūdikių vilnos kostiumas.

Striukė funkcija:

Tai šalto oro jojimo striukė yra pastatytas su glostantis tinka, kuris talpina didelį asortimentą kūno dydžio ir jojimo pageidavimus.Vėjo & vandeniui audinio gali nuo šalčio, vėjo ir išvengti šviesos lietaus.Idealiai tinka jojimo šalto aplinkybių ar slydimas žemyn, padeda išlaikyti kūno temperatūrą pastovus. 1.Softshell audinys sujungia šilumos ir apsaugos visą dieną komforto 2.Elastinga šilumos audinio pažastų ir rankogaliams, - priduria orui ir šiluma,išlaikyti vėjo out. 3.Trys atviros-atgal saugojimo kišenės už papildomą sluoksnių ir jojimo pagrindai 4.Viena užtrauktuku krūtinės kišenėje lengvai patraukti essentials 5.Lašas uodegos ir elastinga hem pateikti tikslesnius-dviratis, tinka ir išlaiko kūno šilumą, kai temps lašas. 6.Šviesą atspindintys akcentai tuo hem padidinti eismo saugumą prieblandoje ar rūkas sąlygos 7.Pusiau įrengtas supjaustyti taip kreivių savo kūno kambaryje judėjimas .

kelnės funkcija

1. Priekinė dalis yra vėjo, viduje audinys yra solf, vilnos, jus šilta visą laiką. 2.Nugaros dalis su 4-way ruožas funkciją , kvėpuojantis ir greitai išdžiūti, saugo šiltas žiemą ir pasiūlyti pakankamai lankstus jausmas, kai dviračiu ar veikia. 3. Dvi užtrauktuku kišenės saugojimo 4. Atspindinti juosta jus saugiai tamsoje. 5. Elastiniai juostos su raišteliu,laisvi arba stora,tai iki jums.

informacija apie striukė

informacija apie kelnes 18Y

informacija apie kelnes 18Z

dydžių lentelė(JAV dydis)

striukė su kelnių 18Z

striukė su kelnių 18Z

Pastaba:

Mes pažadame : 1.Visa Grąžinamoji išmoka - jei jums nereikia gauti savo sklypo garantijų metu. 2. Visiškai arba iš dalies grąžinimas - jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. 3.Apie grąžinimą arba keitimą-pirkėjai gali prašyti už jį per 10 dienų nuo gavimo dienos.Produktas turi būti originalios sąlygas.

Lytis VYRAI
spalva žalia,raudona,oranžinė,mėlyna,maskuojanti žalia
Modelio Numeris bg011zy
Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS
Sportas Tipas Dviračių sportas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Audinio Tipas Vilnos
Funkcija Kišenės
Medžiaga Spandex

Panašūs produktai