O SHI AUTOMOBILIŲ Originali Odinis Vairas Padengti Orui Dizainas/Auto Vairas Nerijos Atveju tinka Automobilių SUV visureigis S M L

€8.38

-43%

€14.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, dangtelis ant vairo, fendi moterims, dangtelį balta, shi, kenworth vairas apima, krepšys padengti 16 colių, accord stiprintuvas, automobilį valdyti rato gaubtas, baras led off road.

Medžiagos yra tiesiogiai perdirbti originalas, oda, galvijų, porų yra labai aiškus, oda yra minkšta,stipri ir nėra lengva būti sulaužytas.Labiausiai skiriamasis bruožas dangtelis yra ne nyksta.Komplektą sudaro : 1 x vairas dangtelis 1 x siuvimo adata, 1 x siuvimo siūlai Tinka 38cm arba 15"(Išorinis skersmuo 14.9"-15.1") standartinio automobilio vairas puikiai.Šis produktas tinka beveik 97% automobilių modeliai.Prekę galite apsaugoti savo naujas vairas, ar dangtelis originalus vairas, kuris buvo susidėvėjęs, suteikiant visiškai naują "outlook" viduje jūsų automobilį.Tai yra įmanoma, kad jums gali jaustis vairo tapti karšto arba šalto ekstremalių oro sąlygų.Diskomfortas gali būti atleidžiamas-tam tikru mastu, naudojant padengti.

Įvairių vairo dangteliai gali rodyti savo individualius požymius, nes geros dekoratyvinių efektų.

Dizainas Zomša medžiaga, kontaktiniai paviršiai leidžia padengti ir vairo tilptų glaudžiai bendradarbiauti.Taip, tai yra gera anti-slydimo poveikį.

Vairo dangtelis turi būti prisiūta ranka.Tai užtruks apie 30-40 minučių iki pabaigos siūlėmis.Jūs galite rasti Įrengimas vaizdo ieškant O SHI AUTOMOBILIO "Youtube".APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Specialios Funkcijos Tinka ne didesnis kaip 36 cm 38cm ir 40cm automobilį
Dydis S/M/L
Medžiagos savybės jaučiasi minkšta
Funkcija Patogus, Kvėpuojantis
Taikomos sezonas four seasons bendrojo
Elemento Aukštis 0.15cm
Elemento Ilgio 103cm
Modelio Pavadinimas ZPTC023
Elemento Plotis 10.3cm
Skalbimo modelis Plovimas
Prekės Skersmuo 38cm
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
Poveikis Apsaugoti vairas
Odos Klasės AAA (Standard
Modelio Tipas Dalies perforacija dizainas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Stilius Naujas klasikinis
Medžiagos Tipas Karvės odos
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Įrengimo būdas "PASIDARYK pats"
Prekės Svoris 120g

Panašūs produktai