5 Peiliukai Duona Lanko Lenktas Peilis Duonos Negailestinga Įrankis Batono Pjaustymo prancūzų Toast Cutter Kepyklų Įrankis Duona Nevykęs su Medžio Rankena

€5.02

-29%

€7.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knive, kepti duoną, duona, kepkite duoną, pelėsių, lumia, duonos peilis, duonos dalys, duonos pelėsių, sumuštinis su skrudinta duona, peilis duonos.

Duona Lanko Lenktas Peilis Duonos Negailestinga Įrankis Batono Pjaustymo prancūzų Toast Cutter 5 Peiliukai Kepyklų Įrankis Duona Nevykęs su Medžio Rankena

Ypatybė:

1.Aukščiausios kokybės medžiagos: Duona nevykęs negailestinga įrankiai yra pagaminti iš medinės rankenos ir nerūdijančio plieno peiliukai, patvarus, galima tiksliai supjaustyti ir raižyti, anti-rust, gali jums tarnauti ilgą laiką.

2.Ergonomiškas dizainas: medinės rankenos paviršius suteikia geresnį sukibimą patirtis.Ergonomiškas dizainas garantuoja duona nevykęs negailestinga įrankis tvirtai vietoje ir suteikia patogią rankeną.

3.Keičiamos geležtės: pakuotėje yra 5 keičiamais nerūdijančio plieno peiliukai, kurią yra lengva įdiegti; kiekvienas peilis yra atskirai suvynioti į popierių, kuriuos lengva pakeisti; būkite atsargūs, ne pakenkti savo rankas, kai pakeisti.

4.Virtuvės dalykėlių: Mūsų tešlos taškų peilis yra labai naudinga, kepėjai, ir namų šeimininkės, arba žmonės, kurie norėtų, kad šviežią ir sveiką duoną patys.

5.Platus pritaikymas:Tinkamas maistas ir desertai, pavyzdžiui, tešla, picos, ledai, pyragas, sūris, šokoladas, karamelė, batono, batono ir kita traški duona, ją galima sutaupyti daug laiko ir pastangų, todėl virimo ir kepimo daugiau patogus ir Efektyvus.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijančio plieno, medžio

Dydis: apie 19 x 4,5 cm / 7.48 x 1.77 colių

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

1 x peilis nevykęs negailestinga įrankis

5 x keičiamomis geležtėmis

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

1 x peilis nevykęs negailestinga įrankis

5 x keičiamomis geležtėmis

Modelio Numeris AE-PF11311
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Konditerijos Pjoviklių
Sertifikavimo CIQ
Rinkinio Numeris 5
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai