Tangada 2020 m. Rudens mados moterų dot spausdinti plisuotos suknelė ilgomis rankovėmis office ponios mini suknelė su brūkšniu BE907

€14.34

-30%

€20.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: striukė pavasario moterims, suknelė tangada, Suknelė Marškinėliai, sluoksniuotos sleev suknelė, šifono suknelė, 2020 m. moteris za, 2020 "zara", tancada, moteris, "zara", pavasarį, vasarą moteris.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū! 2.Prašome donrsquot, nedvejodami kreipkitės į mus prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Prekės Pavadinimas Tangada
Stilius Atsitiktinis
Siluetas A-LINE
Modelio Numeris BE907
Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Sezonas Rudenį
Iškirpte V-Kaklo
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Varčias
Modelio Tipas TAŠKAS
Medžiaga Šifono
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Talėja imperija
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų

Panašūs produktai