Joga Pilates Kamuolys Mažas Pratybų Kamuolys Sporto Treniruoklių Kamuolį, Pilvo Treniruotes Peties Reabilitacijos Pratimai Ab " Treniruotes

€2.77

-46%

€5.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fitneso kamuolius didelis, ballon joga, fitneso kamuoliukus labai, 100w led smd, mankštos kamuolys, kamuolys, sporto salė, 104 klavišą keycap, 6 jogos kamuolys, lino jogos kamuolys, 1000 led.

Aprašymas

Mažas pilates kamuolys stiprina pagrindinius raumenis, pilvo, didina pagrindinių sveikatos ir pagerina ištvermę, laikysena ir pusiausvyra, kai naudojamas reabilitacijos, stiprinti ir glass toning pratimai programas.

Mini balanso kamuolys yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagų ir anti-sprogo danga, kuri galės palaikyti iki aukšto slėgio ir atsistoti į labiausiai griežtas treniruotes.

Savybės

- Spalva: Purpurinė

- Medžiaga: PVC

- Dydis: 25 x 25 x 25cm

- Mini balanso kamuolys yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagų ir anti-sprogo danga, kuri galės palaikyti iki aukšto slėgio ir atsistoti į labiausiai griežtas treniruotes.

- Mažas pilates kamuolys stiprina pagrindinius raumenis, pilvo, didina pagrindinių sveikatos ir pagerina ištvermę, laikysena ir pusiausvyra, kai naudojamas reabilitacijos, stiprinti ir glass toning pratimai programas.

- Pozicija minkštas kamuolys tarp jūsų kūno ir grindų ar sienos, kad pagerinti stabilumą, pusiausvyrą ir raumenų ištvermės, ypač kai naudojama peties stiprinti arba core stiprinimo programa

- Puikiai tinka jogos, pilates, barre, kineziterapija arba namuose treniruotes, kad pagrindinis dėmesys skiriamas stiprinti savo pagrindinę, laikyseną, pusiausvyrą, glass toning ir raumenų skulpturālā

Pakavimo sąrašas

1 x Pilates Kamuolys

Funkcija 7 pilates ball mini
Stilius Sklandžiai
Funkcija 6 Jogos Kamuolys su pompa
Funkcija 5 pratybų kamuolys
4 funkcija Jogos Kamuolys Pilates Kamuolys
Funkcija 1 Mažas Mankštos Kamuolys
2 funkcija Joga Pilates Kamuolys
Modelio Numeris Mažas Mankštos Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Sporto Treniruoklių Kamuolys
Dydis Other

Panašūs produktai