10 Vamzdžiai 25 ml B 7000 Universalus Klijai B-7000 Klijai "Pasidaryk pats" Stiklo Papuošalai Touch Screeen

€10.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raundas epoksidinių klijų, b 7000 urmu, smart langą, plastikinis švirkštas, meno keychain, ab epoksidinės dervos, stiklo dėmių, klijai metalo, plastiko, b 7000 obligacijų, 220x220 inspektas.

B7000 klijais daugiau medžiagos gali būti įterptas, tai metalo, stiklo, keramikos, akmens, bambuko, medžio, audinio, odos, PE, PP, PVC, ABS, nailono, kempinės, plėvelės, tekstilės, elektronikos dalys, plastikų, gumos , pluošto, popieriaus tipo,Stiklo,Strazdų ir kitų medžiagų, turi labai gerą įklijuodami ypatybės. [Techniniai duomenys] Išvaizda: skaidrus, pusiau skysčio Kietųjų medžiagų kiekis: 28% -35% Nuo gydant Kietumas: 70-85A Paviršius sausas laiko: 6 minutes Visiškai išgydyti laikas: 24-48 valandų Saugojimas: laikyti ne 10 laipsnių iki 28 laipsnių, Grynasis kiekis: 25ML Naudojimas 1. Prašome atidžiai perskaityti prieš pradedant naudoti produkto aprašymas Įvadas 2, priešais didelį plotą, naudojimo, atlikite nedidelį plotą eksperimento 3. Įsitikinkite, kad lipnus paviršius švarus ir sausas, 4, optimalų darbo temperatūra turėtų būti tarp 18-32 5 laipsnių, produktas gali būti naudojamas tiesiogiai, kaip reikia angos tolygiai padengtas lipnus paviršius 6, palaukite 3-6 minučių, du yra suderinti lipni lipni mažai slėgio 7, įdėti keletą valandų tiesiai, po 48 valandų nuooptimalus klijų stiprumas 8, kai produktas yra ne bžūp po Sia Hao išvengti sąlyčio su oru išgydyti klijai [Pastaba] 1, gali būti dirgina odą ir akis 2. Naudoti gerai vėdinamoje aplinkoje 3. Patekus į akis, nuplauti dideliu kiekiu vandens 4. Laikyti atokiau nuo vaikų parduotuvės, gamybos operacijų, prašome likti nuošalyje nuo ugnies 5, lentynos gyvenimo metų, saugų produkto naudojimą vamzdžio pabaigos data žr.

[xlmodel]-[custom]-[21463] Klijai-100%

25 Ml B-7000 10vnt Universalus Klijai B7000 "Pasidaryk pats" Stiklo Klijai Papuošalai Touch Screeen Nemokamas Pristatymas

Produkto Aprašymas B7000 yra savaime išsilyginantis klijai atitinka žaislų, žiedai, papuošalai.Specialių aplinkos klijavimas klijai, amatų ir kitų pramonės šakų, kaip, palyginti su kitų klijų B7000 aštrus kvapas, bet taip pat maža kvapas; priklausančių naują vieno komponento klijai skaidrus tirpalas, kambario temperatūra sūdymo, lengva valdyti be perpakuoti, tiek angos gali būti naudojami.Su didelio elastingumo, minkšta plėvelė, anti-vibracijos ir atsparus vandeniui.Pati funkcija gali būti lipni metalo, odos, plastiko, stiklo, gumos, keramikos, kiekviena klijai naudingiausią kiekvieno produkto

Viso:10Tubes,25ML/Vamzdžių.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[21464] Klijai-100%

Apie MUS

Mes pradėjome mūsų Klijų tiekimo verslo 2001 m., kai buvo tik 4 nariai, mūsų komandoje.Su laikui bėgant, mes turime naują išsivystė į komanda su daugiau kaip 400 darbuotojų, Azijoje, Europoje ir Amerikoje.Ir mes didžiuojamės, kad suteikti Klijai ir Lipnios Klientams visame pasaulyje.

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.restapa.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI Piniginės, Boleto, "Webmoney", "Western Union", ir Banko Pervedimai .Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra vertinama 5 žvaigždučių Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų!Susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti jokių problemų, mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčą PRIEŠ kreipdamiesi!Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas ir pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta!

Tipas Epoksidinės dervos
Modelio Numeris B 7000 25ML B-7000 klijai

Panašūs produktai