1/4/6/8Pcs Atsarginių Plunksnų Pakeitimo Patarimas, kaip "Apple" Pieštukų "iPad" Pro Pen Patarimas Touchscreen, Stylus Pen Perlinis " Apple Pieštuku 1st & 2nd Gen

€4.49

-49%

€8.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "apple" pieštuko atveju, žalia, "apple" pieštukas 1 odos, "apple" pieštukų silicio, appl pieštukas, "apple" pieštukų pakeisti, lašas pen, "ipad" pieštukas, "apple" pro " pieštukas, pen ekranas touch, appl pieštuku 2.

Savybės:

1.Suderinamas

Ji naudojama "Apple" Pieštukas 1 ir 2.

2.Patvarus

Atsarginių plunksnų patarimas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, kuris yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3.Jautrus prasme

Atsarginių plunksnų patarimas jautriai pojūčių pokyčius stylus rašiklį ir kampas, kad būtų galima lengvai dažai labai baudos linijos ir subtilūs šešėliai.

4.Natūralus naudojant

Sukurti įvairių meno poveikį, visi taip pat natūralu kaip tradicinių pieštuku, bet tikslumu Subtilus pixel lygio.

5.Nešiojamieji

Atsarginių plunksnų patarimas yra kompaktiškas ir lengvas, kuri yra lengvai galite nešiotis jį su savimi avarijos atveju.

Specifikacija:

Tipas: Atsarginės Plunksnų Patarimas Naudojimas: Skirta "Apple" Pieštukas 1 & 2 Dydis: Tinka Apple iPad Pieštukas, 1:1 Dydis Kiekis: 1/4/6/8PCS (pasirinkti) Medžiaga: Plastiko Spalva: Balta, Juoda (pasirinkti)

Pastaba:

1.Mes teikiame rinktis iš kelių skirtingų spalvų ir skirtingų kiekis, prašome pasirinkti kiekis ir spalva jums reikia. 2.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Medžiaga Plastikiniai
Paraiška Prekių Ženklus "Apple"
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Pakeitimo Plunksnų Apple Pieštukas 1 & 2
Kilmės KN(Kilmės)
Programų Ekranas Atsparumas Ekranas

Panašūs produktai