Aukšto Slėgio Galia Plovimo Vandens Purškimo Pistoletas Purškimo Antgalis Lazdelė Priedą Sodo Žarna

€8.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukštos pressur galios apliejiklis, žarna-vandens, purškimo lazdelė, galia purkštuvas ginklą, maitinimo padėklas, sodo vandens, gardena įrankis, oro slėgio plovimo, aukštos pressur vandens pistoletas, baterija gardena.

Savybės:

Aukšto Slėgio Galia Plovimo Lazdelė prisijungia prie bet kokios standartinės 3/4" sodo žarna (ir kitų dydžių su standarto 1" moterų žarna, kombinezonai su antkrūtiniais jungtys), arba gali būti naudojamas su varomas slėgio plovimo sistema, naudojant komplekte adapteris.Du (2) Žalvariniai Antgaliai Patarimų įtraukti ~ vienas koncentruoto purškimo srautas

ir kitų plataus butas ventiliatorius power purškimo.Plovimo Lazda turi 1/4" rutulinis vožtuvas kontrolės purškalas (on, off, ir srauto reguliavimas)

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Vandens slėgio išėjimo priklauso nuo vandens, slėgio, žaliavos.Nors sąlygos skiriasi, paprastai vandens slėgis namų žarna, kombinezonai su antkrūtiniais yra maždaug 70 svarų į kvadratinį colį (psi).

Naudojama žarnos prijungtas prie namų žarna, kombinezonai su antkrūtiniais padidins spaudimą, bet ne į powered plovimo sistemos.

Su tinkamą adapteriai, tai lazdelė gali būti naudojama su dujų ar elektros energija varomas elektra plovimo sistema, arba su hermetiška talpykla sistema (degimas arba ranka siurblinės, arba varomas siurblys).

Ne galingumo plovimo sistema, arba degimas bako sistema yra įtrauktas.Komplekte adapteris gali arba negali dirbti su tam tikrų šios sistemos.

Papildomas adapteris (- ai), nebuvo įtraukti, gali būti reikalaujama, su vandens tiekimo nestandartinėmis 3/4" sodo žarna (ir kitų dydžių su standarto 1" moterų žarna, kombinezonai su antkrūtiniais jungtys)

Specifikacija:

Rūdžių ir Korozijos Atsparus ~ Statyba: Žalvario standartinių sodo žarnos jungtis ir du (2) purškimo patarimas

Cinkuoto plieno rutulinis vožtuvas korpusas su nerūdijančio plieno detalių ir

Aliuminio Poveržlė Lazdelė vamzdžiai

Tinka visų 3/4" standartinių sodo žarnos ir kitų dydžių su standarto 1" moterų žarna, kombinezonai su antkrūtiniais jungtys

Žarnos Adapteris Įtrauktas ~ Moterų sriegiu standartinių sodo žarna su 1/2" greita jungtis žarnai jungtis su O žiedas Adapteris įtrauktas.Naudoti su elektriniais slėgio plovimo 1/2" žarnai su vidiniu greitai prisijungti kablys

Aukšto Slėgio Galia Plovimo Lazdelės ilgis ~ 18 cm

Pakuotė:

1 x Aukšto Slėgio Plovimo Lazdelė

1 x Prijungimo Adapteriu

2 x Žalvariniai Antgaliai

1 x Lankstus Bendable Žemiau

Kilmės KN(Kilmės)
Spaudimas Aukšto Slėgio
Degalai Kita
Galia Kita
Struktūra Kita

Panašūs produktai