BSIDE ADMS7 Įtampos Testeris 3.5" Didelis LCD Digital Smart Multimetras Trigubas Ekranas TRMS 6000 Skaičiuoja DMM su Analoginis Bargraph

€8.64

-52%

€18.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tkdmr tv160, logotipas deko, esp32 m5stack, tsdz2, testeris, lcr, multimet, usb stick, nešiojamų laboratorinis maitinimo šaltinis, apkaba matuoklis fluke.

BSIDE ADMS7 Skaitmeninis Įtampos Multimetras Super, Didelis Ekranas, 3-Linija, Ekranas Visiškai Auto-Pradedant True RMS 6000 Skaičiuoja DMM V-Perspėjimas Live Wire Patikrinti Testeris su Analoginis Bargraph su Maišelis

ADMS7 pasiūlyti dažniausiai naudojamas funkcijas be overdoing ji.Čia yra mūsų penkių kulka taškų:

[Didelis Ekranas, 3 Linijos Ekranas]: Energingas HD ekranas inžinerijos by Bside - itin didelis, 3.5" ekranas gali rodyti 3 bandymų rezultatus, pavyzdžiui, įtampą, dažnį ir analoginės juostos. [Ultra Plonas Dizainas]: naujosios kartos mūsų geriausiai parduodamų multimetras kada nors - dabar plonesni, tik 1,2 cm storio, lengvesni, ir su didesniais LCD ekranas, atrodo kaip telefonas, Jūs galite padaryti pokštas su savo draugu, kad tai yra mobilusis telefonas. [Automatinio Identifikavimo]: Skirta pradedantiesiems galvoje - Bside "smart" technologija, kad šis multimetras gali automatiškai identifikuoja išbandyti parametrus ir pasirinkti reikalingą jų asortimentą. [Nuostabi Galinio Susiduria Žibintuvėlis]: Modernizuotos žibintuvėlis gali pakeisti tamsioje aplinkoje.Pakabinti skylę dizaino, kad ji daugiau nešiojamų. [Pirmasis Pasirinkimas Multimetras Dovanos]: Gera išvaizda, su mini dydžio dizainas, puiki dovana jūsų artimiesiems, draugams, vaikams ir pan.

Techniniai duomenys:

Kartos: 7-osios kartos - 2019 spaudai Ekranas: 6000 skaičius DC Įtampa: 600V ±(0,8 proc.,+3) KINTAMOSIOS srovės Įtampa: 600V ±(1.2%+5) Atsparumas: 6000Ω ±(1.2%+3) Dažnis: 1000KHz ±(1.0%+5) V-Įspėjimą(nekontaktinės įtampos aptikimas): V-Įspėjimą(nekontaktinės įtampos aptikimas): [Low-range]: Su sirena skamba lėtai signalą. [Mid-range]: Su sirena skamba greitai signalas. [High-range]: Su sirena skamba labai garsiai signalas.Live Žymės: signalo pyptelėjimas, LCD ekranas, "LIVE" Tęstinumas: Jei varža yra mažesnė nei 30Ω, kad beeper skamba Galia: 2 * 3V (CR2032)-apima Dydis: 136*67*12mm Svoris: 110g

Pakuotė:

1 * Pažangus Skaitmeninis Multimetras Įtampa 1 * Bandymų Sukelti 2 * 3V (CR2032) 1 * Aukštos Kokybės Nailono Virvelės 1 * Daugkartinio Naudojimo Juostelių 1 * Naudotojo Vadovas 1 x Apsauginė Raišteliu Vandeniui atsparus Dėklas (Jei pasirinkti +Dėklas Variantas)

Pastaba:

Nesijaudinkite, jei LCD buvo "pėdsakai" po to, kai jūs gaunate produktą!Tai nėra pėdsakų, ji yra LCD raštas, prašome ašara jį išjungti.

Pirkėjo Atsiliepimai:

Paketas Apima:

1 * Pažangus Skaitmeninis Multimetras Įtampa 1 * Bandymų Sukelti 2 * 3V (CR2032) 1 * Aukštos Kokybės Nailono Virvelės 1 * Daugkartinio Naudojimo Juostelių 1 * Naudotojo Vadovas 1. Pasaulio laivybos. (Siuntimo informacija atsekami) 2. Mes apdoroti jūsų užsakymą per 24-48h po gauto apmokėjimo. (Išskyrus švenčių dienomis). 3. Prašome patvirtinkite, pristatymo adresą, tas pats, kaip jūsų užsakymą, su sąlyga, adresas.Jei yra kokių nors neatitikimų, prašome susisiekti su mumis pakeisti adresą.Prašome įvesti savo adreso informacija išsamiai siekiant užtikrinti, pašto kodas, telefono numeris yra teisingas. 4. Pateikimo data bus rankeną vežėjas ir paprastai vėluoja dėl savaitgalių ar švenčių, prašome nesijaudinkite. 5. Jei jūs negavote paketą, per 35 darbo dienas, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš padėsime jums į užklausą jį ir pateikti sprendimą. 6. Mes savininkas ir originalus gamintojas BSIDE prekės ženklą.Mes turime pakankamai atsargų, maloniai prašome užsakyti.Mes skatiname visus klientus, bendrauti su mumis per www.restapa.lt pranešimus.Jei turite kokių klausimų ar komentarų, kokia apie mūsų produktus ir sąrašo, išgirsime iš tavęs. 1. Suteikiama 1 metų garantija yra siūlomi šio produkto.Jei produktas sugesdavo pagal tinkamas naudojimas pagal instrukcijas. 2. Jei produktas buvo problema per garantinį laikotarpį, prašome susisiekti su mumis ir gauti atgalinis adresas. 3. 30 dienų vertinimo ir tyrimo nukelia į po gavimo jūsų grįžti elementą.Mes nemokamai remonto ir reship, jei jis atitinka mūsų garantija reikalavimus. 1. Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą, 5 žvaigždučių. 2. Pardavėjo Reitingus ,Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą po gavo teigiamų atsiliepimų iš jūsų. 3. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. 4. Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei turite klausimų, mes jums tinkamos kokybės paslaugas.Prašome pateikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ačiū iš anksto!Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. 1. Prašome susisiekti su mumis po gautos per 7days.Ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei produktas problema yra dirbtinis, pirkėjas padengs visus mokesčius. 2. Visos grąžinimo produktas TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3. Mes suteiksime jums visą kompensaciją dėl www.restapa.lt po gavome originalioje pakuotėje.Taip pat galite pakeisti. 4. Jei produktas jums gauti yra nesuderinamas su reklama, mes padengti visas siuntimo išlaidas ir grąžinsime jums visą sumą.

Maitinimo Šaltinis Baterija
MAX ekranas 6000 Skaičius
Darbinė Temperatūra 0-40C
Pažangus Skaitmeninis Multimetras Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Išlaidos RMS Taip
Matmenys 136*67*12mm
Prekės Pavadinimas bside
žibintuvėlis Taip
Tęstinumas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Dažnis(Hz) 1000Hz
Pereiti Pareigos NEREIKIA
Modelio Numeris adms7
Sertifikavimo CE
Karta 7-osios kartos - 2019 spaudai
Pasverti 110g
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Baterija 2*3V (CR2032)-apima
Duomenys laikyti Taip
NCV funkcija Taip

Panašūs produktai