Vaivorykštė Spalvingas Kilimas Shaggy Minkštas Pūkuotas Pliušinis Kilimas Kilimėliai Apskritojo Stalo Juostelę Plaukų Zonos Kilimėliai Su Mergina, Svetainė, Miegamasis Apdaila

€7.83

-38%

€12.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotrauka tapetes, miegamajame kiliminė danga, europos kilimėliai, vaivorykštė viršų, bambuko plaukų rankšluosčiu, 160x230 kilimas, kilimų turas, kiliminė danga miegamajame, kilimų kawaii, eva kilimas kambarį.

Produkto informacija:

Pavadinimas: Rainbow Spalvingas Kilimas Shaggy Minkštas Pūkuotas Pliušinis Kilimas Kilimėliai Apskritojo Stalo Juostelę Plaukų Zonos Kilimėliai su Mergina, svetainė, Miegamasis Apdailos Medžiagos: Poliesteris Pliušinis Naudojimas: Miegamasis, Gyvenamasis kambarys, Skalbimo kambarys, Įrašas būdas, Butas, Vaikų kambarys. * Iš tiesų, jūs galite jį naudoti bet kur, jūsų nuomone, yra gera.Žanras: gražus spalvų dizainas, švelnios ir patogios, jokio blukimo, anti-slip.

Paketas Apima:

1 x kiliminė danga, kilimėliai Paketo PE maišelis.

Priežiūros Instrukcijos:

Mašina plauti, plauti rankomis, ir naudojimo dulkių siurblys, nereikia įdėti ją džiovintuvas, ne shpink ir laisvi shapvery patvarus.

Pastaba:

1.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. 2.Dydis gal 1-3 cm klaida dėl rankos priemonė. 3.Kilimų kilimai gali būti kai kurie raukšles, taip ilgai, kaip naudoti svorio ant kilimų galite leisti raukšles išnyksta arba naudoti tam tikrą laikotarpį raukšles bus automatiškai išnyksta.

Mes visada stengiamės suteikti ekonomiškai efektyvius produktus klientams, labiausiai sklandų mokėjimo ir po-paslaugų, jūsų atsiliepimai padės mums pasiekti pažangos daugeliu aspektų.

Aparatas Miegamojo Grindų Mergaičių Kambarį, Namų Dekoro
Vieta Gyvenamasis Kambarys
Stilius Modernus
Name1 Minkštas Pūkuotas Pliušinis Kilimas
Kilimų kilimėlių Pranašumas Gražus,neslystantis, Jokio blukimo, Mašinos washale, Modernus Nordic
Technics Mašina Padarė
Name2 plotas kilimas, miegamojo
Medžiaga Pliušinis Audinys
kilimų spalvos Spalvinga Vaivorykštė
tinka žmonėms suaugusiems,merginos,vaikai
Naudoti tualetas
Dizainas Kita
Modelio Tipas vaivorykštė
Pavadinimas Vaivorykštė Spalvingas Kilimas
Transporto pardavimas 1 Vnt
Rinkos Europa,Noth Amerikoje
Apdailos Stilius Modernus
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Modelio Numeris cr0026
Formos ROUND

Panašūs produktai