Universalus Motociklas "chrome " 1"25mm Rankiniai Spaustuvai Rankena Juosta Harley Sportster 883 1200 XL VRSC Turistinis Dyna Softail Užsakymą 96-IKI

€11.63

-17%

€14.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: softail, harley stove, breakout, harley davidson, rankenos harley, davidson harley sportster, gatsby skrybėlę, sporster, harley sportster, cafe racer mugė.

Įmontuoti:

Universalus 1" (25mm) Vairą Už Harley Dauguma modelių.

Prašome patikrinti, matavimo, prieš jums pirkti.

Techniniai duomenys:

Būklė : 100% Visiškai Naujas

Medžiaga:Gumos Ir CNC Aliuminio Ruošiniai

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakage Įtraukta:

2x Handbar Spaustuvai (Kairę ir dešinę)1.Prašome patvirtinti, ar mūsų produktai tinka jūsų motociklą prieš perkant.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis ir mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus, taip greitai, kaip įmanoma!

2.Dėl Importo Tarifai

Importo tarifai, mokesčiai ir rinkliavos, nėra įtrauktos į projekto kainos, arba transporto išlaidų.Pirkėjas yra atsakingas už šias išlaidas.Prieš pirkdami produktus, žinokite, apie atitinkamą muitinės mokesčių savo šalyje.

3.Pardavimo Sąlygos

Visi mūsų produktai yra 100% brand new.

Jei yra kokių defektų arba žalos prekes, prašome susisiekti su mumis per 3 darbo dienas nuo jo gavimo.Į jūsų klausimus bus atsakyta per 24 valandas nuo pirmadienio iki penktadienio.Jūs galite susisiekti su mumis savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis, ir mes pasistengsime atsakyti kitą darbo dieną.

Mes suteiksime pakeisti arba grąžinti pinigus.

4.Apie mus

Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus, puikus apsipirkimas ir 100% klientų pasitenkinimo!

Prašome įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjas sąrašo ir apsilankyti dar kartą, nes mes jau siekia geriausia kaina ir daugiau aukštos kokybės produktus už jus.

Jei turite kokių nors pasiūlymų ar klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės padėti jums išspręsti jūsų problemas!

Prašome padėti "palikti teigiamų atsiliepimų" ir "penki puikus žvaigždės"!Ačiū!

Nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Jei manote, kad yra problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Manau, kad viskas gali būti išspręsta per komunikacijos.

Dar kartą ačiū už ateina!

Motociklams Padaryti Harley-Davidson

Panašūs produktai