Ellusionist Super Bites Kortos Killer Bee Denio Balta/Juoda Pokerio USPCC Magija, Kortų Žaidimai, Magijos Triukų Rekvizitą už Magas

€13.19

-15%

€15.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kortelės sharp, prognozuojama, kauliukai prognozė magija, kortelės manipuliacijos gudrybių, magija sniegas, carta pokerio, kortelė apgauti, denis, pokerio, aukso pocker kortelės, blaco kortos.

Karšto Pardavimo: Produkto Aprašymas:

Super Bitės: radioaktyviųjų grąžinti Žudikas Bites arch-nemesis.Pirmą kartą, jie funkcija ryškia balta akcijų ir metalo, Aukso nugarą.Tuo tarpu dar heroically padeda išsaugoti mažėja bičių populiacija.

Be Bičių žmonės nustotų egzistavusi .Jie tyli herojai skirta savidulkių mūsų žemes ir tikėtis, kad nieko mainais.Jų tikslas turėtų būti ne tarnauti mums, bet jie tai daro.

Štai kodėl Ellusionist dėvi žaliojo šiandien .Perspektyvus 10% pelno dėl visų Super Bitės deniai parduodami IUCN ir vietinių Bičių labdaros organizacijos, kad mums labiausiai reikia.

Nuo pradžios fondas su Killer Bee Kortos, mes iškėlė virš $30,000, tačiau tai nėra pakankamai.Kartu, mes galime padaryti daugiau.Tai kur Super Bitės ateiti į pagalbą.

Featuring Cartamundi B9 baltos kortelės akcijų , tiesa, lino apdaila ir metalo, aukso rašalo, tai jaučiasi specialusis leidimas komiksų knyga, kuri verta milijono kartų daugiau 10 metų.

Aukso nugarą pačią šešiakampe design pagamintas liūdnai pagal Killer Bee denio, o lauke yra premium akcijų, dramblio kaulo, baltos spalvos su aukso folija duomenys.Paketą Sudaro: 1 x Ellusionist Bičių Denio Sužinoti daugiau Dviračių žaisti kortelės, prašome spauskite nuorodą, esančią žemiau: Norite aplankyti Parduotuvę, namus?

Kilmės JAV(Kilmės)
Didžiausias Žaidėjas Numeris Neribotas
Tipas Magija Kategorija
Mažiausias Žaidėjas Numeris 1
Medžiaga Popierius
Dydis 8.8x6.3cm
Žaidimas Ilgis >120 minučių
Stalo Žaidimas Produktas Kortelės Dangtelį
Prekės Pavadinimas Dviratis
Modelio Numeris Ellusionist Bee Kortos
Žaidimo Sunkumo Lygis Išplėstinė
Amžius >8 Metų

Panašūs produktai