2020 Metų Vasaros Rinkiniai Moterims Suknelės V-Kaklo Derliaus Viršūnes+Sijonai, Kostiumai Seksualus Dviejų Dalių Komplektas Naktinis Klubas Šalies Sportiniai Kostiumai Backless Street

€13.74

-39%

€22.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: testamentas ontario, bandymo įtampa pt51, mėgintuvėlį 400x200, vl 162t baterijos, vl53l1x komponentas, mėgintuvėlį ekranas, vl1500 metrų assy, pin plastiko arklys, punk marškinėliai moterims.

PASTABA:

1.Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas. 2.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm 3.Kaip žinote, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos. 4. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.

Dydžių Lentelė

Savybės Ir Specifikacijos

2020 Metų Vasaros Rinkiniai Moterims Suknelės V-Kaklo Derliaus Viršūnes+Sijonai, Kostiumai Seksualus Dviejų Dalių Komplektas Naktinis Klubas Šalies Sportiniai Kostiumai Backless Street

Patarimai

A. Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino?Didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.B Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) C. Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaita,Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.D.Atsiliepimai 1)Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą. 2)Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių atsiliepimus ar atidaryti bet kokius ginčus.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Dydis S M L XL 2XL
Apdaila modelis
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Stilius Mada,Seksualus,Atsitiktinis,Normcore
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas Echoine
Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Amžius Amžius 18-35 Metų
Sezonas Pavasarį,Vasarą 2020 M.
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Ziajać Ilgis(cm) Šortai

Panašūs produktai