Motociklo Diktofonas Motociklo DVR Brūkšnys Cam viso Kūno 720P Priekiniai Galiniai Platus Vaizdas Vandeniui Motociklo Kamera Logger Diktofonas Dėžutę

€26.96

-20%

€33.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4k 30 fps action cam, moteris dviračiu bodysuit, automobilių dvr be ekrano, 128 gb micro sd, šalmo kamera, brūkšnys cam moto, led motociklo priedai, automobilių dvr kamera, automobilių brūkšnys dual, dvr moto.

Specialiai Motociklų mėgėjams

2 kanalų atskirti kameros su kiekvieno standarto 2.0 metrų ilgintuvą už priekinio ir galinio vaizdo įrašymo.Gerą stabilumą ir palankias leis jums mėgautis važiavimo.

Puikus Vaizdo Kokybė

Įrengta priekiniai Full HD 720P, ir galiniai HD 720P vaizdo Kamerų, su 6/4 sluoksnių stiklo, ir priekiniai 140 laipsnis, galiniai 140 laipsnių plataus kampo objektyvas.Atneša super sharp vaizdo kokybė ir krištolo aiškų vaizdą.

Vandeniui Atsparus Dizainas

Abu fotoaparatai buvo susiję su IP67 atsparus Vandeniui, atsparumas, plius IP65 vandeniui dizainas kabeliai(atkreipkite dėmesį, pagrindinis įrenginys nėra atsparus vandeniui).

Nuolatinis Elektros Energijos Tiekimas

Galia per motociklo akumuliatoriaus niekada reikia būti mokama.Nereikia nerimauti dėl apmokestinimo problema ne visiems.

Avarinis Įrašymo Režimas

G-Sensorius Įrašymas: Jis bus automatiškai įjungti avarinę įrašymo režimas, kai aptinka susidūrimo.PASTABA: Vaizdo failus, įrašytus į avarinį rėžimą yra apsaugotas nuo buvo perrašyti.

Linijos Įrašymas

1) Off: DVR bus išlaikyti įrašymo be perrašymui (įrašyti kaip 30 minučių per įrašą) ir sustoti, kai saugykla pilna. 2) 1/3/5 minučių: DVR bus išlaikyti nuolat įrašą kaip 1/3/5 minučių įrašus perrašant pagal ankstesnius failus.

Judesio Aptikimas

judesio aptikimas reiškia, kad vaizdo įrašas bus automatiškai įjungta, kai prietaisas aptiko, kad ten pakeisti arba "flash" nuotraukos.Ji yra įjungta tada, kai transporto priemonė yra automobilių stovėjimo aikštelė narę stebi automobilių ir laikyti įrodymų. "DĖL"/"OFF" yra neprivaloma.

Balso Įrašymas

Diktofono funkcija reiškia, kad, ar ne, kad funkcija įrašymas balso, filmuojant. "DĖL"/ "OFF" yra neprivaloma.Kai jis yra, tai reiškia, kad balso įrašymo funkcija, Kai ji yra Išjungta, tai reiškia ne kad balso įrašymo funkcija.

Automobilių Stovėjimo Aikštelė Stebėjimą

"DĖL"/ "OFF" yra neprivaloma, kai automobilių stovėjimo stebėjimas yra Įjungtas, prietaisas automatiškai pradeda įrašymą vaizdo įrašo 1 min., kai jį aptiko, vibracijos automobilį, o vaizdo įrašą bus galima įrašyti failo pavadinimą pradėjome su SOS į katalogą ir failą, nebus panaikinti, kai žiedinių vaizdo įrašymo galimybę.

Kalbos Pasirinkimas

6 kalbomis, įskaitant anglų, rusų, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, lenkų, Japonų, Atitinkama kalba yra pasirinktas šis meniu.

Kameros Rezoliucija 1280*720
Jutiklinis Ekranas No
Sąsaja USB2.0
OSD Kalba Rusų
Vaizdo Formatas AVI
Specialios Funkcijos Įrašymo Funkcija
Max Išorinė Atmintis 32G
Ekrano Dydis 3.0"
Kadrų Per Sekundę 30
Vaizdo Stabilizavimas Optinis Vaizdo Stabilizatorius
Video Kodas H. 264
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Krova motociklo rankena
Optinis Priartinimas Pritarė No
Originalioje Pakuotėje Taip
Atminties Kortelės Tipas MicroSD/TF
Pikselių 500Mega
GPS logger NĖRA
Peržiūrėti Kampas 140°

Panašūs produktai