OkeyTech 433Mhz PCF7946 ID46 Chip Pakeitimo Nuotolinio Automobilio Raktas Renault VIVARO MOVANO EISMO MEISTRAS KANGOO 206/VAC102 Peilis

€7.59

-25%

€10.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "bluetooth" automobilinis įkroviklis xiaomi, renault trafic, okeytech 3, id46 chip 40, crystal interjeras, renault trafic 3, kangoo raktas, pcf7946, renault eismo, už kangoo renault.

Mūsų nuotolinio rakte yra baterijos!Mes suteiks jums papildomo akumuliatoriaus ir raktų žiedas.Aprašymas 1.Plastikinės dalys yra surenkamos be spragų, kuris yra prijungtas padalijimo linijos ir atrodo labai puikiai. 2.Dangtelis yra pagamintas iš ABS medžiagos, paviršiaus, su aukštos kietumas, geras cheminis atsparumas, karščiui ir korozijai ir poveikio stiprumo. 3.Nėra jokių flash galąstuvas ant viršelio, paviršius yra labai lygus ir gražus. 4.Pagrindinis peilis yra pagamintas iš vario ir tvarkomi dulkių šilumos.Ji tampa stangresnė ir lengvai pjaustomas. 5.Mes gaminti aukšto tikslumo frezavimo mašina ir dydį, yra labai tikslus. 6.Ne perdirbti medžiagą. 7.Peilis nebus rūdžių ir įbrėžimų vertus, apskritai atrodo kilnus .Svarbi Pastaba: 1.Šis punktas yra nuotolinio rakto pakeitimas. 2.Yra interjero (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant.

Mūsų Privalumas 1.Geras kiekis.

2.Siuntimas per 24 valandas.

3.Tinkamą inventorių.

4.Geras aptarnavimas.

5.Didmeninė ir retai.

Informacija Nuotrauką \

Svoris About 50g
Kiekis 1 Gabalas
R/C Funkcija Su
Pakuotė Putų krepšys
logotipas no logo
peilis 206/VAC102 Peilis
spalva juoda
Pavadinimas Nuotolinio Automobilio Raktas
Mainų Dalies Numeris Nuotolinio Automobilio Raktas Renault VIVARO MOVANO EISMO MEISTRAS KANGOO
Pritaikymas už Renault VIVARO MOVANO EISMO MEISTRAS KANGOO
Medžiagos Tipas ABS+Metalas
Mygtukas 2 Mygtukas
Pristatymas 1~3 Dienų
Gamintojas Dalies Numeris Už Renault VIVARO MOVANO EISMO MEISTRAS KANGOO Nuotolinio Automobilio Raktas
Kitos Dalies Numeris už Renault VIVARO MOVANO EISMO MEISTRAS KANGOO
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas OkeyTech

Panašūs produktai