AAdct 2019 veikia vaikų batai, sporto Berniukų batai sportbačiai Akių kvėpavimo vaikams, batai mergaitėms Prekės Aukštos kokybės minkštas

€20.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviežios vanilės ankštys, vaizdo sporto motyvas, intendo žaidimą žiūrėti, merginos balionas viršūnės, striukė kailis peplum, iphone xr atveju ip7, akiniai arbatos ahegao, hyndai kona užsakymą, vaizdo vyno taure.

Kaip Pasirinkti Tinkamą Dydį 1.Pamatuoti pėdos ilgį savo vaiką. 2.Vidpadžio Ilgis = Kojos Ilgis + (0.5-1CM). 3.Pasirinkti MUMS Dydis atitiko dydžio diagramos virš. 4.Jei jūs vis dar nežinau, kaip pasirinkti dydį, prašome susisiekti su mumis.

SVARBUS PRANEŠIMAS

1.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://global.cainiao.com (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

2.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

3.Apie muitinės, mokesčių?

Įvairių politika įvairiose šalyse, Jei produktas gaminti muitinės mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.

4.Ar batai jau pakavimo dėžutė ?

Visi batai bus siunčiami su dėžute.

5.Ar galiu grąžinti batus atgal, jei man nepatinka jų ?

Jei nurodė klaidingą dydžių savarankiškai, ar tik ne taip, kaip batai, galite grąžinti batus į jav.Mes galime grąžinti jums pinigus, išskyrus pristatymo mokestį iš Kinijos į savo paskirties (kurį mes turime sumokėti, Kinija paštu arba kitų express) .

6.ATSILIEPIMAI Tai tikrai svarbu:

(1).Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamas(5 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes tikrai dėkingi, kad.

(2).Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimai bus ne išspręsti bet kokią problemą, ar atneš jums jokios naudos, tiesa?Taigi duokite mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums padaryti, kad.Ačiū.

spalva Juoda Pilka Armijos žalia
Prekės Pavadinimas AAdct
Vidpadžio Medžiaga EVA
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Funkcija Kvėpuojantis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kratinys
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
ID 2685057
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Padas Medžiaga TPR
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Sezonas pavasarį rudenį
Pamušalas Akies
Amžius 5T
Lytis Unisex

Panašūs produktai