Vaikams žaislai Metalo Traukti Atgal, automobilių Transporto priemonių modelių Klasikinių sportinių veikia automobilių dviaukštis Autobusas surinkimo žaislų rožinės spalvos retro puikus automobilis

€2.38

-39%

€3.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: retro autobusų krepšys, automobilį pink, mers autobusų žaislas, autobusas dviaukštis žaislas, ms minshu, metalo transporto priemonės, automobilių, buse, am2 procesoriaus laikiklis, J00, automobilių metall žaislas.

Vaikams žaislai Metalo Traukti Atgal, automobilių Transporto priemonių modelių Klasikinių sportinių veikia automobilių dviaukštis Autobusas surinkimo žaislų rožinės spalvos retro puikus automobilis

Spalva: spalvinga

Dydis: kaip paveikslų paroda

Medžiaga: plastikas

Įpakavimas: be originalo langelyje

Pareigos: Traukti atgal, automobilių

Sugrįžti Ir Grąžinimo Politika:

l, Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą.

l, Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal,Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.Prekių grąžinimas turi būti ORIGINALIU SĄLYGA ir PAKUOTĖS BE JOKIO ŽMOGAUS ŽALOS.

l Pavedimus, kad būtų grąžintas dėl nepareikalavo, neišsamus ,neteisingas adresas ,atsisakė savo vietos postoffice arba muitinės nebus grąžinami klientui ir bus tik piktintis užsakovo sąskaita

l Tik defektais merchandises, taikomas keitimo per 3 dienas po pristatymo.Rašykite mums ir grįžo su savo ORIGINALIŲ ŽYMEKLĮ, NESUGADINTA ir JT-DĖVĖTI PRADINĘ BŪKLĘ, kaip jis buvo išsiųstas į jus.Jokių pretenzijų dėl naudojamų prekių ir žmogaus žalos.

l Visi grįžti ir vėl-krovinių laivybos ir tvarkymo mokestis teikia pirkėjui.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Apie Mus:

Sveiki,Tai yra išmintingas!

Mes garantuojame, elementas, kurį pirkti yra tas pats, kaip aprašyta aukščiau.

Protingas siekia tiekti geriausius produktus su labiausiai konkurencingų kainų pirkėjus kiekvienas atvykėlis pasaulio.

Prašome susisiekti su mumis per www.restapa.lt pranešimą, jei turite kokių nors problemų.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas mūsų darbo dienų.

Visus produktus, aš pasiūlyti savo parduotuvę ateina su nauja ir mados stilius,aukščiausios kokybės, bet pigesnės visą laiką.Pirmą kartą mūsų darbo;kitą kartą, mes tapti draugais.Tikimės, kad jums mėgautis visą procesą!

Mes tiekiame geriausius elementus ir labiausiai puikias paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą.Mes susisieksime su jumis per pirmąjį būdu.

Mes palikti teigiamą atsiliepimą, kai mes gavome atsiliepimų iš pirkėjo.

Vertas Prekių, Gumu keitimo, Kainos, klientai Pirmiausia!!!

www.restapa.lt pardavėjas:

Išmintingas

Tipas Traukti Atgal, Automobilių
Masto 1
spalva Spalvinga
Įspėjimas ateina ne su originalo langelyje
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo 3C
Medžiaga Metalo
Savybės diecast
Pakavimas Ateina ne su būda
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Prekės Pavadinimas criswisd
Dydis about 6.6*5*3.5cm
3C Sertifikatas
Modelio Numeris SS-1366-A
Amžius 2-4 Metai

Panašūs produktai