MS066 660 grandininių pjūklų su 42" lieti vadovas juostą ir pjūklo grandinę mažesnės kainos geros kokybės, pagaminti kinijoje

€398.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gasolin pamačiau, kinijos s, pjūklą ms660, pjūklą homelite, farmertec ms660, balta šaldiklio, baras pjūklą, partneris pjūklą vadovas, baras, pjūklą gasolin, degalų bako talpa pjūklą.

92CC 5.2 KW pjūklą MS660

Modelio Nr.: pjūklą MS660 Cilindro Skersmuo 54mm darbinis Tūris: 92cc Vardinė Išėjimo galia: 5.2 KW Atitinkamas Greitis: 8000 aps / min Kuro Mišinio Santykis: 25:1 Kuro Bako Talpa: 825ml Variklio Alyvos Bako Talpa: 360ml Vadovas Juostos Dydis: 42"115section Grandinės žingsnis: 3/8" Grandinės narelio storis: 0.063" N/G Svoris: 11kg*2 Meas: 55x34x69cm 20'/40'HQ 460pcs/1120pcs Facotry pagaminta kinijoje

kas yra už tai, kad:

1pcs ms660 variklio spalvų, yra Atsitiktinės,pagrįstą akcijų

1pcs 42inch vadovas, baras

1pcs pjūklų grandinės originalus kokybė

1 įrankių krepšys

1oil puodą

1manual

Pastabos: mes išsiųsti u oranžinė ir balta spalvos paprastai ,Prašome patikrinti pakuotės, siekiant patvirtinti, kad jis yra geros būklės ir įsitikinkite, kad produktas nėra pažeista pristatymo metu, prieš atodūsis ir priimti paketą.arba kiti, mes negali būti mokama.

Ačiū, kad atvykai mūsų parduotuvėje šiandien!

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime objektus, esančius 2to5 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.mes paėmimai panaudota, TNT, "FEDEX", DHL greitas pristatymas būdų, kaip išsiųstas į JAV,UK ,AUSTRALIJA ir kai kurių tautų ,visada yra maždaug nuo 5 iki 10 darbo dienų gauti u po u mokama šalia kai kurių specialių festivalis kinijoje.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Siuntimo išlaidas nėra jokių nuotolinio mokestis(jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio,jums reikia sumokėti apie 35usd nuotolinio imti po užsakyti),

Prašome pažymėti, jei aiškaus darbo išsiųstas u prekės nėra pamiršo atidaryti paketo, kurį norite patikrinkite, ar prekės yra visiškai ok ne skaldyti siuntimo metu, prieš ženklas.Jei neveikia jų u gali ne atsisakoma, arba susisiekite su manimi kuo greičiau .Ar kiti, negali būti mokama.

Grąžinimas:

per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

6 mėnesių nemokamą priežiūrą.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kiekis 1pcs/daug
Variklis 5.2 kw 91.6 cc
Pakavimas 1 kompiuterius 1color dėžutę
Modelio Numeris MS660 066
Tipas Polių Grandininiai Pjūklai
Funkcija Vieno Cilindro
atsarginės dalys gali būti pakeisti su orignal
Maitinimo Tipas Benzinas / Dujos
Kilmės KN(Kilmės)
Pjovimo Grandine Originalus
Kaina mažesnės kainos
Vadovas baras 42" lydinys ne žvaigždutę nosies baras
Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas KANGMIN

Panašūs produktai