Raundas Apskrito Super Stiprus Retųjų Žemių Neodimio Magnetas Galingas Nuolatinio Magnetinio Ni-Cu-Ni Danga, Vandens Skaitiklio D60x30mm

€9.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neo magnetas didelis, magnetas neodimis, laiptų turėklą, plikas magnetiniai, aikštėje keraminis magnetas, esu banga, neodimio magnetas 20 10mm, n52 neodimio, maži magnetai, neodimio, magnetinio apskrito magnetai.

D=Skersmuo

H=Aukšto/Storis

D40xH20mm=Skersmuo 40mm ir Aukštas/Storis 20mm

D50xH30mm=Skersmuo 50mm ir Aukštas/Storis 30mm

D60xH30mm=Skersmuo 60mm ir Aukštas/Storis 30mm

Danga: Ni-Cu-Ni

Forma: Diskiniai

Medžiaga: Neodimio magnetai

Sertifikavimo:SGS ir RAUMENŲ sistemos ligų IR praėjo

Reitingas: N40 N52

Įmagnetinimo: Pažastyje magnetized / Lenkai Plokšti Galai

Max Darbinė Temperatūra: 80°C/176°F

Danga: nikelio, vario, nikelio triple sluoksniu padengtą

Savybės: stiprus retųjų žemių neodimio magnetai - jie yra sunku atskirti, kai jie gauti traukia vieni su kitais.Jis puikiai tinka vėjo generatorių, "PASIDARYK pats" projektams, mokslo projektai ir kt.

Dėmesio: stiprus magnetai, yra trapūs, stiprus magnetas gali suimkite pirštais blogai; jei leisite, du magnetai pritraukia kartu, tai gali įtrūkimų ir lustai galėtų pakenkti jūsų akims.

NE naudokite vandens skaitiklių ,dujų skaitiklis ,elektros skaitiklis ,tai žalingas jūsų šalyje .ir aš negaliu pažadėti, kad sustabdyti bet metrų deviece.

Kartais vienas šimtas bus kaip, kad paviršius ir šoninis gal 1-2mm paklaida arba Griovelio .mums bus labai atsiprašau už tai ,bet jis bus taip pat stiprus ,ir neturi įtakos naudoti .taigi, prašome jį suprasti .tai yra normalu .

(Traukos jėga buvo išbandyta esant 20 laipsnių Celsijaus laipsnis, ant poliruoto geležies plokštės, kurių storis 20 mm.Magnetas buvo atimama vertikaliai.Skirtumas iki -10%, palyginti su nurodyta vertė yra išskirtiniais atvejais.)

Kilmės KN(Kilmės)
Tolerancija 0-1mm
Sertifikavimo CE
Prašymas Pramonės Magnetas
Veiklos N35 N40 N52
Tipas Nuolatinis
Su Skylėmis No
Prekės Pavadinimas PTSNET
Medžiaga super stiprus magnetas
Modelio Numeris neodimio magnetas D50x30mm
Danga Nikelio
Composite Neodimio Magnetas
Formos ROUND

Panašūs produktai