OZUKO Kuprinė Vyrų Vandeniui Vyrų Nešiojamojo kompiuterio Kuprinė Mokyklos Kuprinė Didelės Talpos Mochila Atsitiktinis Vyras kelioninis Krepšys

€31.83

-28%

€44.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamas tapetai, žiurkėno durų kuprinė, kuprinė vyras, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, vyrai fotoaparato kuprinė, Kuprinė, odos vikunijos polo, kuprinė vyrai, krepšys vyrų pečių, vyrai welet.

PRAŠOME NE: Ieško Didmeninė/Dropshipping klientams bendradarbiavimo Mes visiškai priimame platintojas, mes džiaugiamės, kad verslo partneriai,prašome palikti pranešimą "Didmeninė" arba "Lašas laivybos" su mumis žemiau informacija kanalus 1) rusijos pirkėjų apsipirkimo būtinai palikite savo vardą ir pavardę 2) Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad pirkti. 3)Jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą, prašome susisiekti su mumis pirmą, norėdami išspręsti problemą, nėra tiesiogiai ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinamo atsakymo.Labai dėkojame už jūsų supratimą! 4)skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 5)Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai. 6)Jūs taip pat galite sumaišyti visus elementus savo parduotuvėje kartu,taip, kad gali jums sutaupyti iš viso, laivybos mokestis. 1. 1 Colis=2,54 CM; 1 CM=0.39 Colių; 2.Rankinis matavimas, apie 2cm paklaida,gautų natūra teikiama pirmenybė.Prašome suprasti! 3.Įvairių ekranas, spalva bus kitokia.ačiū!

Išorinis Kietas Krepšys
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris 8908
Elemento Tipas Kuprinės
Lietaus No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Pamušalas Poliesteris
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Technics Įspaudas
Stilius Atsitiktinis
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Balansinė Sistema Fiziologinės Kreivės Atgal
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Kuprinės Tipą Softback
Prekės Pavadinimas OZUKO
Talpa 20-35 L

Panašūs produktai