MANILAI Bohemijos Šiaudų Pintais Mezgimo Shell Tabaluoti Auskarai Moterims, Didelis Apskritas Pakabutis Pareiškimą, Auskarai, Papuošalų Mados

€2.68

-30%

€3.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vytelių, necklac moterims, pareiškimas necklac, dekoro rotango, necklac, papuošalai pareiškimas, gyvsidabrio pagalvė, MANILAI, rotango krepšys, rotango dėklas.

Apmokėjimas:

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą užsakymo .Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų.Dėkojame už jūsų paramą !

Proga Dalyvavimas , Dovana , Šalis,Wlfare
Prekės Pavadinimas MANILAI
Pakuotė OPP maišelį, Putų popieriaus,Kartono
Svoris 11Grams
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Bohemija auskarai
Dydis Earring Height
Stiliaus 4 Pareiškimas Auskarai
Formos\modelis ROUND
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Modelio Numeris FE1475
spalva Rudos Smėlio Spalvos
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Auskarai
Stilius 3 tabaluoti auskarai
Stilius 1 Auskarai, pakabukas
Medžiaga Rotango Mezgimo

Panašūs produktai