100vnt Montessori Žaislai Vaikams Jenga Medinių Vaikų Lopšelio Blokai Mokymosi Švietimo Ikimokyklinio Mokymo Dovanos

€23.81

-40%

€39.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: montessori žaislas, kūdikių sagtis žaislas, mediniai medžiai, žaislai, gf dovana, kūdikių montessori, rinkiniai medinė konstrukcija, amatų medienos, vystymosi švietimo žaislai, didelis montessori ugdymo mediniai žaislai, domino žaidimas.

100vnt Montessori Žaislai Vaikams Jenga Medinių Vaikų Lopšelio Blokai Mokymosi Švietimo Ikimokyklinio Mokymo Dovanos

Įtraukti natūralus ir nekenksmingas medienos statybos blokuoti.Lygus ir minkštas paviršius puikiai kiekvieną Pre-Mokykla ir vaikų Darželis.

Šios medienos blokai yra gera mokymo vaikų vaizduotę ir matematines sąvokas, įskaitant formų pripažinimo, dalis į visumą ir rūšiavimas.Padėti besivystančių motorinių bruto, problemą spręsti organizacinius ir nuoseklus įgūdžių.

Begalinis possibilites.Naudoti ją sukurti laivai, namai, sraigtasparnis, pilis ir dar ką nors, kad jūs cound įsivaizduoti.Auga su savo vaiku, kaip statybos įgūdžių vystymąsi.

Asmuo arba grupė žaisti.Fantastinis veikla asmenims ir grupėms.Gali būti naudojami namuose ir klasėje.Dviejų ar daugiau vaikai gali žaisti kartu, sukurti puikus projektas.

Be jokių klijų ar jungtys reikia, tai playset pasiruošę žaisti iš karto.Tiesiog išpakuokite ir statyti.Mėgautis ir smagiai dėl savo kūdikio vaikystės.

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5 Žvaigždės.

2. Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą.Susisiekite su mumis tiesiogiai ir mes garantuojame, kad mes 100% išspręsti bet kokias problemas už jus.

Pristatymas:

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą.

2. Mes jums pasirinkti geriausias ir greitai vežimas skirtas jums, todėl kartais jei pasirinksite Kinija Paštu/ePacket, gal mes atsiųsime jums per kitą pristatymo būdų.

3. Patikrinkite pristatymo informaciją yra teisingas, kai užsakymo pateikimo.

Rusija klientams prašome parašyti savo vardą ir pavardę.

Modelio Numeris YZ0247
Amžius 2-4 Metai
Įspėjimas NĖRA
Brūkšninis kodas No
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas ESTELLE
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo 3C

Panašūs produktai