Roronoa Zoro Sandai Kitestu Tachi (kardas) Rankų darbo T10 Molio Grūdintas Drožyba labai griežti

€277.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aštrus kardas, gabalas roronoa zoro kardai, katana kardas, kardas, Geležies tsuba, atveju katana, kardas zoro, katana kardas nekilnojamojo kardai, labai griežti filmas, debesis kardas.

Roronoa Zoro Sandai Kitestu Tachi (kardas) Rankų darbo T10 Molio Grūdintas Drožyba labai griežti

APRAŠYMAS Būklė: Visiškai Naujas Peilis Sori(Spindulys): 2.0 Cm Bendras Ilgis: 40.9 Cm /104 Cm Ašmenų Medžiaga: Molis Grūdintas T-10 Plieno Nagasa Ilgis: 28.0 cm / 71Cm Disko Formos: SHINOGI-ZUKURI Rankenos Ilgis: 10.6 Cm / 27 Cm Ašmenys Edge: Rankomis Šlifuotos Būti Aštrus Rankenos Medžiaga: Originali Ray Oda + Sunku Medinis Peilis Plotis (Netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.3 cm Tsuba Medžiaga: Aukštos Kokybės Cinko Lydinys Tsuba Peilis Plotis (Netoli Habaki): 1.26 Colių / 3.2 Cm labai griežti Medžiaga: kietas kokybės medienos + natūralios Odos Kissaki Forma: Chu-Kissaki + Nekilnojamojo Yokote

Šis Kardas yra ranka, kūjo ir rankos, aštrus, naudojant Japonų metodus, sukurti puikus peilis.Visiškai funkcinis ir kova pasiruošę.Priedai kardas yra visi autentiški iš ray odos rankena, šilko sage-o ir vario oksiduoti detalės.Tai yra geriausias kardas rasite kainų intervalas.

Tai katana, yra iš Amerikos Dramos Walking Dead.Šis peilis yra visiškai rankų darbo, profesinės smith, įskaitant rankinį kalimo, poliruoti ir aštrus.Per visą procesą, jis yra pagamintas tradicinis Japonų meistriškumo būdu.

Jis yra pagamintas iš T10 molio grūdinti ašmenys su Maru disko struktūra.Proceso metu yra molio grūdintas, specialios rūšies molis yra taikomas ašmenų rankomis, naudojant plonas, apimantis netoli krašto ir storesnis sluoksnis per likusį peilio, po santykinai greičiau aušinimo krašto metu, aušinimo, kuri gamina sunku krašto ir minkštesnė atgal.Gražus nekilnojamojo hamon ašmenų lėmė skirtingas aušinimo peilis (grūdinimas ir šiluminio apdorojimo).

Ašmenys yra full tang peilis.Tai labai padidina stiprumą kardas.Nėra Bo-hi (griovelis) yra dedami ant abiejų disko pusių.

-T-10 didelis Anglies Plieno (plieno yra 0.1% Anglies kiekis ir 0,4% Mangano. ) yra labai kietas ir turi pranašumą gerai.Šis peilis buvo tada molio grūdintas ir turi daugiau nei 14 procesas, rankinio galandimo darbą.kuris padarė paviršiaus ašmenys kaip veidrodis.

-Tai peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas.šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per storo bambuko medis su vienu streikuoti dar aštrus gabaliuką popieriaus.

Tsuba: Į tsuba surinkti kardas yra pagamintas iš cinko lydinio.Vario Seppas ( tarpikliai) yra įdėti į kiekvieną pusę, tai į jį apsaugoti.Į habaki ( ašmenys apykaklės) yra pagamintas iš vario.

Tsuka: Tsuka, Kad yra pagamintas iš kietos medienos.Ji yra apgaubta su dviem gabalas originali rayskin, tada sandariai suvynioti su sintetinio šilko Ito tradicinių wrap stiliaus(hineri-maki).Prašome tiesiog pasakykite mums, jei pageidaujate mūšis wrap stiliaus (katate-maki).

Fuchi(rankovės) ir kashira( buttcap) yra pagamintas iš aukštos kokybės vario.Dvi vario menuki yra surinktas ant kiekvienos pusės tsuka.Du mekugi( peg) yra prikaltas į skyles ant tsuka, kad tango surinkti sandariai su rankena. ( Kardas gali būti išardyta, atliekant mekugi).

Detalės apie tsuka, taip pat sidabro, suderinta su tsuba.

Labai griežti: Kad labai griežti yra iš kietos kokybės medienos, su natūralios odos.Ten lether diržas yra whith ji.

Odos naudojamas labai griežti yra kavos, jei jums reikia, mes galime jį pakeisti į Juoda Oda jums.

PASTABA:

a) šilko kardas maišą ateina su kardu.Medinis stovas į nuotraukų NĖRA įtrauktas.

(b) Jei jums reikia medinis stovas, prašome įtraukti 12 USD į kainą.

(c) " Mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, todėl Specifikacijos gali šiek tiek skirtis nuo kardas kardo.

KARDAS NUOTRAUKAS

CY-KARDAS YRA ĮSIKŪRĘS KARDAS PRAMONĖS SKYRIUJE, ILGAI QUAN, ZHEJIANG PROVINCIJA, KINIJA.ESAME VIENA IŠ PIRMAUJANČIŲ GAMINTOJŲ MIESTĄ, STUDIJUOTI, GAMYBA IR PREKYBA ĮVAIRIŲ RŪŠIŲ KARDAI PROFESIONALIAI.

SVEIKI ATVYKĘ Į MANO PARDUOTUVĘ.MES KARDAS GAMINTOJAS IR VIETOS LONGQUAN KINIJA.MES ESAME PARDUOTI RANKŲ DARBO KINIJOS KARDAI,JAPONIJOS SAMURAJŲ KARDŲ IR KITŲ AMATŲ, GINKLŲ IR KT.MES PASISTENGSIME JUMS SUTEIKTI GERIAUSIĄ APTARNAVIMĄ IR GERIAUSIOS KAINOS!VISI STRAIPSNIAI MES PARDUOTI VISIŠKAI NAUJA IŠ SAVO GAMYKLOS.SVEIKI ATVYKĘ Į TINKINIMO NEMOKAMAI.

USTOMIZE PASIRINKTI ŽEMIAU SAU KATANA KARDAS NEMOKAMAI:

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių lydinių tsubas šio kardas originalus tsuba nemokamai

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių aukštos kokybės anglies plieno tsubas šio kardas originalus tsuba reikia mokėti 15usd dėl kainos

-Koshirae: galite pasirinkti vieną iš šių aukštos kokybės vario tsubas šio kardas originalus tsuba reikia mokėti 45usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių habaki šio kardas originalus habaki nemokamai

habaki:(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti 5usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių rankų darbo habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti 20usd dėl kainos

habaki :(ašmenys apykaklę), galite pasirinkti vieną iš šių rankų darbo habaki šio kardas originalus habaki reikia mokėti už 35usd kaina

ito:(rankena wrap), galite pasirinkti vieną iš šių ito šis kardas originalus ito & wrap stiliaus nemokamai

Ryklių odos: (wrap), galite pasirinkti vieną spalvą po oda šio kardas pirminę odos nemokamai

Sageo:(aš wrap), galite pasirinkti vieną iš šių sageos šio kardas originalus sageo nemokamai

Apvalkalas:(aš) jūs galite pasirinkti vieną iš šių sayas šio kardas originalus labai griežti nemokamai

Prekės Pavadinimas CY-kardas
Temos Sportas
Medžiaga Metalo
Stilius Japonija Stilius
Regioninės Funkcija Kinija

Panašūs produktai