Įkrovimo 12g 8gCO2 Kasetės Mini Daugkartinio naudojimo Pildymas Dujų balionas Kapsulė Airsoft Šaudymo Striukės Medžioklei Dažasvydžio

€5.44

-35%

€8.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: co2 ginklai, magpul sandėlyje, 12g co2, ir lazerio taikymo sritis, striukės, airsoft co2, airsoft pistoletas, pcp bakas, šaudyti tikslinės, kublai p1.

Tai 12g/8g CO2 Sriegiu Kasetės yra universalus įrankis, kuris yra suderinamas su bet kuriuo striukės, airsoft, dažasvydis, dviračių padangų pripūtimo,alaus Statinės, ir soda siurblio arba kito prietaiso, kuris reikalauja 12g/8g CO2 konteinerių.

Ji suteikia trumpąją papildymo sprendimas jūsų flat tire, kai esate kelyje, ir jums sutaupyti laiko, naudojant rankinį siurblį.

Ypatybė:

Max atsparumas spaudimui: 6MPA

Medžiaga:1013 aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno

Spalva:Sidabrinė

Dydis:18mm*67mm/18mm*86mm

Storis Butelis:2.54 mm

Kiekis: 1 vnt

Svoris: 50g

Pakuotė:

1 x Įkraunamas sriegiu CO2 kasetės(nėra įtrauktos Co2 dujų)

ĮSPĖJIMAS:

Tai yra suaugusiems.NE VAIKAI.Nelaikykite kasečių arba šalia karšto vietoje, pvz., automobilio pagal tiesioginių saulės spindulių, šalia šildytuvo ir orkaitė Niekada naudoti žemos kokybės CO2 galvos.

Šis produktas yra pagamintas iš naujo pripildyti, kurių CO2, bet galima naudoti su įprastais žalia dujų.Jei naudojate blowback airsoft ginklus, į blowback bus vykdomas naudojant žemesnės galios dujų.

Didmeninės: Mes remti didmeninė,prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia importuoti masės kiekis

Modelio Numeris 12g 8g
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 12g 8gCO2 Kasetės

Panašūs produktai