1/2 Sluoksniu Makiažo Organizatorius Kosmetikos Laikymo Dėžutė Medvilninio tampono Turėtojas Saugojimo Konteineris su Dangteliu Akrilo Makiažas Šepetys Turėtojas

€9.41

-28%

€13.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke makiažas organizatorius, acrilico stalas organizatorius, composite akrilo lange, papuošalai organų, aplankas plastikinis organizatorius, ika saugojimas, sandėliukas lauke organizatorius, vaikas mokosi, akrilo lange paroda, sulankstyti kosmetikos laikymo dėžutė.

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminti iš aukštos kokybės ir storio akrilo, žinomas dėl savo skaidrumo, ilgaamžiškumą ir patvarumą, atsparumą lūžimo, lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir ilgalaikis, kaip naujas. .

2. Dviejų sluoksnių dizaino-du sluoksniai gali būti surinkti arba išardyta laisvai.Dangtelį galima išvengti dulkių arba produkto, iš vis šlapia, kuri yra labai patogi naudoti.

3. Vienas dizainas-taip pat galite pirkti du ar daugiau akrilo dėžes ir sudėti juos kartu.Tu gali pasirinkti vietą, tai įvairiose vietose aplink namą.

4. Multi-purpose-naudojamas vonios kambarys medvilnės tamponai, kosmetikos pagalvėlės, kosmetika ir kt., labai universalus ir gali taip pat būti naudojamas saugoti mokykliniai reikmenys, raštinės reikmenys ir namų ūkio įrankiai.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidrus

Dydis: 23*9.5*7cm; 23*9.5*15cm

Pakavimo sąrašas:

1x kosmetikos laikymo dėžutė

1/2 Sluoksnis, Makiažas Organizatorius, Kosmetikos ,talpinimo, Medvilninio tampono Turėtojas ,Saugykla ,Talpykla, su Dangčiu, Akrilo, Makiažo Šepetėlių Laikiklį,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

D).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa > 65 Alpių cukraus
Technics Kita
Formos Stačiakampis
Specifikacija 23*9.5*15cm
Feature1 Kosmetikos laikymo dėžutė
Apkrovos Kita
4 funkcija makiažas organizatorius
Funkcija Įžuvinti
Grotelės Kiekis 4
2 funkcija Daugiafunkcį
Plastiko Tipas PS
Naudoti Kita
3 funkcija Medvilninio tampono saugojimo dėžutė
Produktas Papuošalų Dėžutės
Medžiaga PS

Panašūs produktai