Pasirinktinis pavadinimas karoliai moterų asmenybės foto su sparnais krištolo stiklo pakabutis, pora dovana dvipusis širdies draugystės papuošalai

€1.96

-50%

€3.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apranga nuotrauka, kurti pasirinktinius pakabukas, senovės korėjos suknelė, jonas yang karoliai, išplėsti nuotraukų karoliai, necklac, karoliai nuotaka crystal, mielas dalykas, custom širdies karoliai, dvigubo stiklo orkaitės.

Naujos Parduotuvės Atidarymo

Susisiekite su mumis, norėdami gauti kuponas, 4 doleris minus 1 doleris

Kaip pateikti užsakymą

Kaip įmanoma greičiau po užsakymo pateikimo Siųsti mums užsakymą foto ,tai yra labai labai labai labai labai svarbu !Jeigu jums reikia užsakyti daugiau nei 1 karoliai, siųskite nuotraukas į sąrašą, kaip ir tai, Karoliai 1# + forma + foto ar logo ar tekstą; Karoliai 2# + forma + foto ar logo ar tekstą; Karoliai 3# + forma + foto ar logo ar tekstą.

Ką daryti, jei nėra nuotraukos siunčiamos

jeigu pamiršote siųsti mums užsakymą nuotraukas,mes atsiųsime žinutę į jums priminti,,jei jokio atsakymo per 24 val. ,mes atsiųsime atsitiktinai modelis keychain,becaues mes turime laivą iš sklypą 72 valandas po jūsų užsakymą tikiuosi, jūs suprantate.

kai gausiu keychain

laivybos laikas,priklauso nuo laivybos tirpalas jums pasirinkti,jei laivas aliexress standartinis pristatymas,kainuos 10-50 dienų,jei pasirinkti pigūs pusė stebėjimo laivybos sprendimas,kainuos 25-90 dienų,taigi geriau pirkinių patirties,mes rekomenduojame www.restapa.lt standartinis pristatymas.

Modelio Numeris Pasirinktinis Pavadinimas Karoliai
Stilius Mielas/Romantiška
Bauda ar Mados Mados
Karoliai Custom
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Pora MOTERIS
Formos\modelis ROUND
Charakteris Laiškas
Individualų Tipą Pavadinimas
Lytis MOTERIS
Pakabukas Dydis Custom 30mm
Elemento Tipas Individualų Karoliai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Nuotrauka Pavadinimas
Proga Jubiliejus
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas UETEEY
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Panašūs produktai