5vnt / set tatuiruotė sterilios vienkartinės adatos silikono dėl tatuiruotės juoda makiažas kasetė rankenos needle1/3/5/7/9/11/13/15 lietuvos RESPUBLIKOS

€5.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: canon ip7250, canon dažų, ciss už hp, pasisekė pack, stilingas rašalo kasetė, ciss epson, ritinio rašalo kasetė, aukso karoliai hamsa, oro fryer, airbrush pigmentas.

Aprašymas: Ši tatuiruotė adatos su silikono danga yra patogi naudoti.Nerūdijančio plieno medžiaga, adata nėra ėsdinančių ir stabili, kuris gali sukurti saugią ir sveiką aplinką tatuiruotė darbą.Šios adatos yra vienkartiniai, skirti vienkartiniam naudojimui.Funkcijos: 1. Nerūdijančio plieno medžiagos yra puikus stabilumas ir mažesnis vibracijos, kuris yra patvarus ir saugus naudoti. 2. Su silikono danga, neslidžios ir patogūs naudoti. 3. Adata yra incisive ir gali greitai spalvą savo odos su natūraliu poveikį. 4. Produktas yra vienkartiniai, sanitarijos ir saugus. 5. Pavasario 316 integruota, didelis lankstumas. 6. Galima kelis modelius, taip pat jis gali būti naudojamas antakiai, akių kontūro, lūpų ir pan.Specifikacijos: Elemento tipas: Tatuiruotė adata Medžiaga: nerūdijantis plienas + Silikonas Spalva: kaip parodyta nuotraukose Funkcijos: 1RL, 3RL, 5RL, 7RL, 9RL Kiekis: 1 Komplektas 5 dalių tatuiruotė adatos Ilgis: apie 14, 3 cm / 5.63 cm Rankena skersmuo: apytiksl. 1.9 cm / 0.75 cm Svoris: apie 90g Paketą įeina: 1 x RINKINYS, 5 vnt tatuiruotė adatos Dėmesį, Kad A. apskritai, visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas.B.Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo bus baigtas.C, patikrinkite adresą atidžiai užsakant.D rusijos Klientų, palikti savo vardą, pavardę, kurių sudėtyje yra Trys Žodžiai Laivybos Politika A. Paprastai mes naudojame Kinija Pašto Pašto Laivybos, gali praeiti apie 30 dienų, B. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį kitą specialų prašymą , prašome susisiekti su mumis!Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų. 5 žvaigždučių aptarnavimo A. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.B Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes stengiamės padėti jums ją išspręsti.C.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių , Dėkojame už jūsų supratimą.Po paslaugos Jei turite kokių klausimų ar yra problema su straipsnio, rašykite mums kaip įmanoma greičiau.Mes stengiamės išspręsti problemą.B Jei sistema uždara užsakymo iki gavimo paketas, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums išspręsti bet kokią problemą.Nedvejodami pirkti!

Modelio Numeris RL
Prekės Pavadinimas už.rašalo

Panašūs produktai