4pcs Velykų Peilis, Šakutė Krepšiai Mielas Kūrybos Ilgaamžiai Avių Modelis Stalo Maišelį Sidabro Savininko Namų

€2.58

-37%

€4.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro velykų, samura peiliu rinkinys, suvenyrai velykų avių, velykų šalies avių, laidojimo indai, velykų kepimo avių, "pasidaryk pats" velykų, velykų patiekalas, kačių kailio peilis, avių skerdimo peilis.

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos medžiagos, patvarus ir su dideliu vertus jausmas.Sukurta su tradiciniais Velykų avių ir gėlių, stilingas ir akį traukiantis.Idealus naudoti ant jūsų stalo įrankiai, esant Velykų šalis arba vakarienė, tegul peiliai būti daugiau patrauklus.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Audinys.

- Dydis: Apytiksl. 13 x 9 x 0.2 cm.

- Puikus Velykų stalo reikmenys, sidabro dirbiniai, stalo įrankių laikiklis, gali lengvai tilptų peilis, šakutė ir desertinis šaukštas kiekvienas.

- Iš neaustinių audinių medžiagos, patvarus ir su dideliu vertus jausmas.

- Ši žavinga Velykų krepšys gali būti naudojamas laikyti šakutė, peilis ir šaukštas.Puikus priedai-padėti sukurti gražus ir unikalus šventinę aplinką.

- Papuošti jūsų stalo įrankių su šio avies formos turėtojams padidinti festivalio atmosferą, Velykų, jos puikiai tinka Velykų vakarienę ir kasdienio naudojimo, niekada nepavyks išsiaiškinti šypsosi iš savo šeimos.

4 x Indai, maišeliai

Panašūs produktai