Tuya Smart Gyvenimo Zigbee Užuolaidų Smart Switch Module Ritinio Užrakto Aklas Motorinių APP "Remote Control" Google " Išmaniųjų Namų

€15.53

-31%

€22.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti zigbee, zigbee smart switches, zigbee lizdas ce, perjunkite wi-fi, ritinio užrakto jungiklis, tuya dimeris plug, durų tuya smart, aqara, moeshouse jungiklis, zigbee.

Aprašymas:

1.Naudoti Daug Patogiau:tikrai geras, pakeičiančių viena daugiau naujų " smart ritininės žaliuzės pereiti dirbti su savo tradicinius roletus jungiklis suprasti žvalgybos.Taip pat,ji gali būti sujungta su jūsų ritininės žaliuzės užrakto variklį, dailiai kontroliuoti savo roller užrakto.

2.Belaidis Nuotolinis Valdymas:Leidžia nuotoliniu būdu valdyti savo prijungtų prietaisų, dėl savo sumanaus telefono, kur esate.Jis turi būti naudojamas su šliuzas ZigBee 3.0. (Suderinama su "Android" &iOS.)

3."Hands-free Valdymas Balsu:Suderinama su "Amazon" Alexa / "Google" pradinis/ " Siri lengva balso kontrolę,teikti savo smart gyvenimo kontrolės užuolaidos su daug patogiau.

4.Laikmačio Nustatymas:Imtis visiškai kontroliuoti savo ritininės žaliuzės protingai su laikmačio funkcija, jūsų App", kuri leidžia atidaryti / uždaryti juos tam tikru laiku automatiškai.Automatizuoti jūsų namus užuolaidomis, per 3 laikas tipai:tvarkaraščiai laikas,atgalinės atskaitos laiką ir kilpa laikas.

5.Šeimos Bendrinimo:Vienas įtaisas, gali būti dalijamasi prie skirtingų šeimos narių, tai reiškia, kad vienas adresas gali valdyti kelis užuolaidos,ar keli naudotojai gali kontroliuoti vienas užuolaidų.Kontroliuoti savo protingo namo su savo šeimos nariais ar draugais kartu.

Techniniai duomenys:

Produkto tipas: Zigbee Užuolaidų Modulis

Įtampa: 220-240V AC 50/60Hz

Srovė: 3A

Galia Apkrovos:500W (Maks.)

Veikimo temp: nuo -10℃-+40℃

Atveju temp: Tc +80℃(Maks.)

Veikimo diapazonas:≤200 m

Pritemsta(W*D*H): 52*47*18mm(be segtuku)

IP klasė: IP20

Pakuotė:

Zigbee Užuolaidų Modulis;*1(su montavimo klipas) naudojimo Instrukcija*1 Pastaba:Variklio nėra,reikia įsigyti atskirai.

Pastabos:

1.Prašome patikrinti, ar jūsų variklis veikia su 4 laidais prieš padaryti savo tvarka(Pastaba:Variklio nėra,reikia įsigyti atskirai.)

2.Tai ritininės žaliuzės jungiklis modulis gali neveikti su nuolatinės SROVĖS varikliu.

Modelio Numeris Tuya smart gyvenimo
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Zigbee Užuolaidų Modulis
Jungiklio Tipas APP kontrolės
Sertifikavimo BMK
Įtampa
Yra Protingas Prietaisas Taip
Dabartinis 3A
Garantija NĖRA
IP Reitingas Ip20

Panašūs produktai