Medvilnės audinio citrinų spausdinti Derliaus margo audinio Pluoštas quilting tilda audinio siuvimo "Pasidaryk pats" audiniai

€5.62

-20%

€7.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dobilų quilting prekes, 80 poliesteris 20 poliamido mikropluošto rankšluostis, margo kailio audinys, citrinų squeezer, užuolaidų audinys, Triušių vilnos, ted baker, mėlynos spalvos audinio, kinijos drakonas modelis audiniai, medžiaga kratinys audiniai.

Metail:Medvilnės Gramas Svoris: 120g/Kvadratinis Metras Plotis:Apie 140cm pakuotę Įeina: 1 vnt apie 50*140cm(0,5 metro) Jei jums reikia 2vnt,mes išsiųsti apie 100*140cm, Jei jums reikia daugiau ,mes atsiųsime N*140cm jums

Jūs Galite Naudoti "Pasidaryk Pats", Kratinys,Audinio Riebalų Ketvirtį Ryšulių Audinio Siuvimo Kratinys Lėlės Drabužiai, Siuvimo, Žaislų,Tildas,Quilting,Scrapbooking,Amatų Ir Kitų Siuvimo Projektus.

1.Dauguma prekių yra sandėlyje.Paprastai jie bus siunčiami 3 iki 6 dienų po apmokėjimo.Jei elementas yra stockless, mes jus žinomas artimiausiu metu. 2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

1.Prašome palikti gerus atsiliepimus už kiekvieną norint būti savo vertingų klientų ir nuolat gauti mūsų privilegija.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 2.Jei nesate patenkinti su prekių,maloniai prašome susisiekti su mumis metu,ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.restapa.lt.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko,Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Suede Audinio Tipas C023
Technics Audiniai
Funkcija Anti-Pilling
Plotis 140cm
Neaustinių Technics Sutvirtinto Kilpiniu
Prekės Pavadinimas Zengia Priedų
Megztas Modelis Audiniai
Stilius Žakardo
modelis SPAUSDINTI
Produkto Tipas Kitas Audinys
Medžiaga 100% Medvilnės
Tipas Brokatas Medžiaga

Panašūs produktai