Didmeninė Deimantų Dažymo Įrankiai dvipuse Lipnia Klijų "PASIDARYK pats" Amatų Lipni Diamond Mozaikos Pritaikyti Tapyba Priedai

€4.90

-24%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deimantų meno tapybos rinkiniai kadrams, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, diamond siuvinėjimo pardavimas, daimont tapybos šalį, homfun diament tapyba, diamond dažai, 5d diamond dažai, diamont tapybos animacinių filmų, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias.

Atkreipkite dėmesį:ši nuoroda yra dvipuse lipnia naudojami deimantiniai tapyba,ilgis yra 5000cm, galite pasirinkti, plotis norite,prašome susisiekti su mumis, jei plotis ne internete, sąrašą.

Pristatymo ir Grąžinimo Politika: 1. Mes paprastai užsakymus per 24 valandas gavus mokėjimą. 2 laidos.Rekomenduojama pristatymas: www.restapa.lt standartinis pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket - stabilesnė, saugesnė ir greitesnė. 19-39 dienų. 3 laidas.Mes taip pat teikiame ir skubaus pristatymo, tokių kaip DHL, UPS, AVS ir tt.Jei jums skubiai reikia, ar turite didelį kiekį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 4. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas.Prašome susisiekti su mumis.didmeninės: 1. Mes turime mūsų pačių gamykloje, lašas laivybos, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 2. Mes teikiame geriausius didmenines kainas ir rekomenduoti geriausią siuntas.Atsiliepimų: 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būtume labai dėkingi (pvz., apibūdinti, 5 žvaigždučių, bendrauti, 5 žvaigždučių, pristatymo laikas 5 žvaigždučių).

2. Jei jums gauti pažeista arba blogo produkto, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis.Mes rankena ir rasti geriausią sprendimą.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau. .

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Įklijavimo Srityje Pilnas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Spalvų skaičius 1-30
Use2 Dažymo Įrankiai
Rėmas No
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Stilius Pastoracinės
Rombo Formos Aikštė
Medžiaga Kita
Modelio Tipas Animacinių filmų
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas SHAYI
Naudoti Kita

Panašūs produktai