2021 Mados Žiemos Kotatsu Futonas Antklodė 1pc Funto + 1pc Kilimų 190x190cm Medvilnė Minkšta Antklodė Japonijos Kotatsu Šildymo lentelė

€115.68

-4%

€121.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: futonas, lova futonas, grindų sofos kanada, kotatsu šilumos, japonijos kotatsu lentelė, šiaurės antklodė, japonijos kotatsu lentelė pardavimas, lovatiesė antklodė, futonas japonų, kotatsu lentelė.

DUK

1.Ar man reikia mokėti už muitą?

Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.

2.Ką deklaruoti muitinei?

Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki pristatymo.

3.Chromatines Aberacijas

Apie Chromatines Aberacijas Visus produktus, nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų,tačiau gali būti šiek tiek spalvų neatitikimas sukelia nuo šviesos spindulys, ir kompiuterio ekrane režimu. 4. Kokia nauda ilgalaikė importuotojus ir platintojus?Tiems nuolatiniams klientams, mes siūlome neįtikėtiną nuolaidą ir nemokamą pavyzdį nemokamai.

Šiltas Patarimai :

1-------Kaina tik 1pc Funto + 1pc Kilimas ( Lentelė ir Šildytuvas yra neįeina ) 2-------Jei jums reikia nusipirkti Stalo ir Šildytuvas,spauskite žemiau esančią nuorodą Lentelė: Funto ir Kilimų: Šildytuvas: Medžiaga: 100% Poliesteris

Įpakavimas: 1 vnt Futonas + 1pc Kilimų Dydis: Mūsų visi produktai yra Rankų darbo.Kiekvienas darbuotojas galėtų duoti skirtingus matavimo metodus.Dydis bus nuo 1 iki 2 cm paklaida

Pristatymas: EMS Express laikas: 7 - 15days Kinija Paštu Oro Sklypas, laikas: 15 - 50 dienų

1. Mes priimame TT,Western Union", Alipay Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, Kai kurios atokiose vietovėse.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Paprastai we will ship užsakymą iš 2-5days.

3. Mes tik laivas elementą į www.restapa.lt adresą.Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei ne, prašome pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū!

2. Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymo ir mokėti tik tada, jei jūs sutinkate, visos sąlygos.

Medžiaga 100% Medvilnės
Ką apima 1 vnt Futonas + 1pc Kilimas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Namuose
Įdaru Poliesteris
Modelio Numeris KSSUCET012
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Šiltas patarimai Kaina ne kotatsu stalo ir šildytuvas
Sezonas Žiemos
Audinio Skaičius 80
Siūlų Skaičius 500TC
Plauti Plauti Rankomis
modelis SPAUSDINTI
Technics Kratinys

Panašūs produktai