Už Poco F2 Pro Atveju Audinys Padengti Modelis Dragon TPU atsparus smūgiams Atveju Poco F2 Pro K30 Pro Galinį Atveju, Mados Stilius Shell

€5.03

-22%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pocophone f1 atveju gpgb, atveju poco f2 pro, galinį dangtelį m31, juoda akcija 2 pro, a95x, audinio žvaigždė, ekrano poco f2, atveju xiaomi poco f2 pro, telefonas poco f2, redmi pastaba 8t vandeniui.

Puiki Apsauga Elegantiškas Mados

Taikytinos modeliai: Už Poco F2 Pro /K30 Pro [Tvirtas ir Patvarus] Anti-knock, atsparus įbrėžimams, non-slip, ilgalaikis, niekada neteko spalvų.Minkšto silikono krašto tinka telefono kūno stipriai, ir sunku TPU pamušalas viduje atveju išjungia telefoną nesugadintas. [Ekraną, Bottons ir Objektyvo Apsauga] Minkštos TPU krašto apima mygtukus ir bylą iškėlė kraštai aplink objektyvą, ekranas ir mygtukai apsaugoti nuo įbrėžimų. [Paprastas ir Praktiškas] Lengva įdiegti ir pašalinti.Visas skyles atitiko puikiai, kad modelis pagal nekilnojamojo telefonas.Plaunamas audinys atveju išlaiko išvaizda gera. [Mados Dizainas] Gražus ir prabangus, applicating verslo, sporto, pramogų ir kt.Aplinkos medžiagų ir specialaus dizaino, kad aušinimo greitai leidžia jums mėgautis žaidimu.

Apie MOFi

Nuo 2008 m., Mofi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, provids skiriamųjų linijų moderniausiomis vartotojų technologiją ištobulinti galutinis mišinys forma ir funkcija.Ši parduotuvė priklauso Mofi bendrovė, parduoti visi Mofi originalumas produktus www.restapa.lt

Dėmesio & Šiltas-patarimai

Prašome palikite man žinutę apie konkretus reikalavimas.Ir įsitikinkite, kad jis pilnas pavadinimas(pirmojo+artimųjų+pastaruosius)ir naudinga, telefono numerį, kai rašote pristatymo pranešimą(ypač draugai iš rusijos).Priešingu atveju, jis gali turėti pristatymo vėlavimo ar problema.

Vežimas

Mes atsiųsime pakuotės po gauti savo atlygį ir modelio patvirtinimą, paprastai per 48 valandas.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.

Atsiliepimai

Dear klientas, Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, kaip mes galime išspręsti daugumą problemų, įskaitant paslaugų grąžinti ar išsiųsti.Kai klientas buvo patenkintas produktas, bet palikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį nesusipratimų, norime pareikšti, kad teigiamas grįžtamasis ryšys turėtų būti 5-Star".Dėkojame už supratimą.

Vidaus medžiaga, Silikono
Suderinamos Prekės POCOPHONE
Savybė Prabanga
Savybės Atsparus Smūgiams Medžiaga Tpu Bakc Dangtis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas mofi
Išorinė medžiaga Medžiaga TPU
Dizainas Matinis
Dydis Fitted
Funkcija Antidetonaciniai
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Modelis 1 Už Poco F2 Pro
Modelis 2 Už K30 Pro

Panašūs produktai