4 Katžolių Silvervine Kamuolius Valgomieji Žaislai Katėms Laižyti Saugus, Sveikas Kačiukas Kramtyti Žaislus Dantų Valymas, Kačių Žaislas Katė Mėtų Sienos Gydo

€2.31

-34%

€3.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėtų vestuvių, katė sienos lipdukas, kamuolys katžolių, katžolių, katė žaislas, matatabi silvervine, Katė, katė led žaislas, dubuo pet, švarus, aiškus.

Aprašymas

Elemento Tipas:Katė Žaislas Medžiaga:Katžolių,Silvervine,Tulžies Vaisių Tikslinė Auditorija:Katė Pakuotės Dydis:20*5.5*5cm Savybės: 1. Pašalinti hairballs.Katžolių gali padėti kačių išspjauti žarnyno plaukai, kurie laikosi virškinamojo trakto ir kitų priemaišų, pasiekti virškinimo trakto sveikatą. 2. Didėja apetitas, sumažinti nedideli virškinimo trakto diskomfortas ir papildyti vitamino C. Reguliuoti nuotaiką, kad katė tapti susijaudinęs ir daugiau intymių su savininku. 3. Vitaminas papildai, katžolių sudėtyje yra chlorofilo, kuris katės negali sintetinti patys, todėl kai kurios katės reikia, jie bus imtis iniciatyvos valgyti. 4. Išvalykite burną, per kramtomoji augalų skaidulų catmint, giliai į dantis padėti sutvarkyti likučių, pagerinti burnos higienos ir nuolat kvėpuoti šviežios. 5. Sudėtyje yra 4 pasukti katžolių ir silvervine kamuolius.Tai yra lipnios ir jūs galite laikytis bet kokių vietų, tokių kaip sienos, durų, langų ir kt pritraukti katės laižo jis automatiškai.Paketas Apima: 1 x katžolių žaislų(4 kamuolius) Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti. 3. 1.00 cm=0.39" [Ne toksiškas, o Natūralios Medžiagos]: Kad catnips yra išgaunamas iš esmės iš 100% natūralių žolinių augalų.Jo sudėtyje yra aromatinių eterinių aliejų, kurie turi unikalų skonį, kad jūsų kačiukai mėgautis juo. [Praktiškas ir Patogus Dizainas]: Kad catmint katė žaislas yra puikus klampus jėgą taip, kad jūs galite lengvai klijuoti prie sienos arba kitų plokščių paviršių, be nukristi, kai jūsų kačiukas, valgė arba žaidžia. [Naudinga ir Maloni Patirtis]: Katžolių padeda jūsų kačiukas malšina nuovargį ir depresiją, stiprina interesus ir gyvybingumą.Skatinti apetitą, gerinant virškinimą ir šalintų pūkų kamuoliuką. [Sveiki ir Balti Dantys]: Katžolių gali veiksmingai sumažinti apnašas ir totorių, atsigaivinti kvėpavimas ir pagerinti burnos sveikatos katės.Kaip rezultatas, jūs galite žaisti su katyte be skirtumo. [Daug ir Gardūs Skoniai]: Tai Catmint ball žaislas yra 4 skonių – "katžolių", "silvervine", "tulžies" ir "katė cukraus", kad laidžios žadinti jūsų kačiukas viskas interesus laižyti ir žaisti.Ir 4 kamuoliai yra 360° pasukti, kai yra palaižė, tegul jūsų kačiukas mėgautis bet kokiu būdu.

žaislai

katė žaislas

katės

katėms

augintiniai

augintiniai žaislas

žaislai katėms

kačių reikmenys

Katė Mėtų Kamuolys

Katžolių

Kilmės KN(Kilmės)
type4 katėms
Type2 žaislai
Yra Protingas Prietaisas No
type1 katė žaislas
type10 katžolių
Medžiaga Kita
type7 žaislai katėms
type6 Augintiniai Žaislas
type9 Katė Mėtų Kamuolys
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus
type5 Augintiniai
type8 Kačių Reikmenys
Tipas katės
Type3 katės

Panašūs produktai