3.8 cm Didelis rožinė Aukso Blizgučiai Širdies Lipdukai

€17.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastizoliu, aukso nagų lipduką, lipdukai hart, širdies formos lipduko, sponge lipdukai didelis, šešėlis, lipdukas hart protas, aukso etiketė, lipdukas, nagų pigmentas, dovana lipdukas.

Mūsų privalumai: 1. Lipdukas yra supakuoti via OPP maišelį, jūs galite iš naujo-parduoti tiesiogiai. 2. Mūsų bendravimas yra laiku, kai jums siųsti pranešimus, mes pasistengsime atsakyti ne vieną kartą, kai mes darbe. 3. Mes galime priimti mažas, kad, imties tvarka, kad patenkinti jus, ir pateikti ilgalaikio paslaugos jums.

Informacija:

- Kiekvieno širdyje lipdukas standartinis dydis: 1.5 colių, 38mm, jeigu turite kitų širdies lipduko dydį, jūs galite palikti komentarus tada mes galime pritaikyti tai jums.

- Mūsų blizgučiai vinilo lipdukai yra puikiai tinka bet kokio lygaus kieto paviršiaus.Puikus stiklinės ir vandens butelių, automobilių langai, nešiojamieji kompiuteriai, pašto dėžutes, storeage entire ir dar daugiau!Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės, lauko vinilo.

- Ne nuleisti blizgučiai.

***Tai gerai***

- Blizgučiai Lipdukai yra puikus aksesuaras, kad bet kokios veiklos daugiau įsimintina.

- Blizgučiai lipdukai šokiai, vaišės, scenos ar konkurencijos.

- Padaryti savo dovanų žymės

- Dekoravimas, užrašų knygelė puslapių, dovanų kortelės, voko, maišeliai

- Appling dauguma lygaus, sauso paviršiaus ir yra puikus paketas, riebokšliai, planuotojai ir kortelės priėmimo.

- ir taip toliau!

Pls.maloniai rasti daugiau informacijos apie mūsų gamybos pajėgumai:

**Pastaba: Dėl variacijas į kompiuterį atgal, apšvietimo ir natūralaus apšvietimo elementai, spalvos, gali būti šiek tiek kitoks, nei ekrane.**

Prekės Pavadinimas XRS AMATŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CX1
Medžiaga Popierius

Panašūs produktai