HELIAR Moterų Rinkiniai Playsuit ir Marškinėliai Rinkiniai Moterų Chalatas Playsuits Ir Kietas Marškinėliai Dviejų dalių Komplektus 2020 M. Rudenį

€19.55

-50%

€39.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos 11bb, driil tiek m3, teptuku nog fo, žvejybos 10gr, ea7 raudonas kailis, gl502 peržiūros, esrings 2017, knygas smart, d link 611av.

Sveiki!Sveiki atvykę Į HELIAR Oficiali Parduotuvė!Produkto Pavadinimas:Moterų Rinkinių Produktų savybės: • Aukštos kokybės minkšto audinio medžiagos • Draugiškas odos • naudoti kaip paltas • Vertus, galima skalbti • Dėvėti rudenį, pavasarį ir vasarą Priminimai: 1. Vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite dydį. 2. Dydis gali būti 2-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Užsirašykite tai, kai matavimo. 3. Dėl variantus kompiuterių ekranai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis, kai gavo. 4. Kitus klausimus rasite mūsų interneto paslaugos.Produktų Informmations: Paprastai, jūsų siuntiniai yra pristatomi per 3 dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, savo užsakymą adresas Turi Sutapti su jūsų pristatymo adresą.Jei esate skubiai gauti jūsų užsakymą, prašome pasirinkti express metodų, tačiau jums reikia mokėti, laivybos mokestis.Jei jums nereikia gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirma.GRĄŽINIMO POLITIKA: Visi mūsų daiktai siūlo grąžinti ir grąžinimo politikos, dėl bet kokios priežasties, su kuriais jums nėra įvykdytos, jūs galite grąžinti prekę mums nauja sąlyga dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu atgal elementą mums, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija ir adresas.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų grąžintas prekes.ATSILIEPIMAI: reikia mokėti, laivybos mokestis už pašto atgal sklype, taip pat.Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR.Jei manote, kad turime gerinti kažką, tai yra labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes manome, kad yra protingas sprendimas.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti visas problemas už jus ir jūs patenkintas.Ačiū!Turi Gerą prekybos dieną!

Amžius Amžius 18-35 Metų
Sezonas Pavasario/Rudens
Stilius Safari Stiliaus
Uždaryti Tipas Vienas Mygtukas,
Apdaila NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Ziajać Ilgis(cm) Kelio Ilgis
Drabužių Ilgis Trumpas
Modelio Numeris HL1214
Prekės Pavadinimas Heliar
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai