RoyalBeier 50pcs/daug Tamsiai Mėlyna Maišyti Stilių Metalo Mygtuką Pakabukai 18mm Snap Mygtuką 20mm Snap Apyrankę Snap Papuošalai HM076e

€15.81

-24%

€21.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo asus nešiojamas 156, galaxy s8 batery atveju, audinio užrašu diržas, drabužių mama bebe berniukai, kavos kapsulės kaffa, žaidimas atsuktuvai ph2, priekiniai pagalbos sonata 2004, priekinės oro pavasario w212, aukso nustatyti papuošalai 14 k.

RoyalBeier 50pcs/daug įvairios Metalo Mygtuką Pakabukai 18mm Snap Mygtuką 20mm Snap Apyrankę Snap Papuošalai KZHM076e

Qty: 50pcs/daug

Tik snap mygtukų, nr. apyrankę įtraukti.Tūkstančiai mygtukai, pristatyti atsitiktinė Pastaba: Atkreipkite dėmesį, mes turime tūkstančius gražus stilių, sumaišykite daug ką mes teikiame negali būti tas pats, nes pagrindiniai nuotraukas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes stengiamės.Ačiū už supratimą.

Didmeninė ir Birių užsakymo

Didmeninė ir birių užsakymas priimtas, taip pat mes galime pritaikyti savo projektavimas jums.kviečiame susisiekti su mumis internetu.

Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Susisiekite su mumis

Jeigu esate patenkinti mūsų juvelyrikos, prašome nedvejodami palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Prašome Paremti mus, mums reikia judėti į priekį.

Prašome susisiekti su mumis dėl sprendimo pirma, o ne kurti ginčo ar duoti neigiamą atsiliepimą, kai Gaunate Juvelyrikos rasti skaldyti ar ne, geros būklės, neteisingas kiekis ar klaidingų pristatytų prekių net už Vežimą nedelsdama, mes stengiamės jums padėti.Prašome suprasti, daug yra iš Kontrolės, bet mes bandysime viską, kad Padaryti tai geriau.

Dėl bet kokių priežasčių esate nepatenkinti mūsų juvelyrikos, prašome atsižvelgti į aiškias nuotraukas mums ir mes susisieksime su jumis Per 24 valandos atitinkamai.

18 valandų galima rasti internete.Mes grįš netrukus, kai dėl muito ir per 6 valandas per naktį dėl laiko Skirtumo.

ROYALBEIER Dizainas

Prabangus, tradicinių amatų ir modernios aukštųjų technologijų puikus derinys sukurti labiausiai klasikinis Juvelyrikos darbai.

Pritaikymas 20mm Snap Papuošalai / Snap apyrankės ir kt.
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas 20mm Snap Papuošalai
Punktas 18mm snap mygtuką
Nustatymo Tipas Kanalo Nustatymas
Elemento Tipas Apyrankės
Medžiaga Cinko Lydinys/kalnų krištolas/Opal/Natūralus Akmuo ir kt.
Lytis MOTERIS
Prek.kod 50pcs
Metalų Tipas Vario
Funkcija Snaps Papuošalai
Modelio Numeris KZHM076e
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Užsegimas Tipas Perjungti sagtimis
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Prekės Pavadinimas ROYALBEIER
Formos\modelis ROUND
Stilius Madinga

Panašūs produktai