MAHA DC 12V 4 Kanalų 200M Belaidžio RD ryšio Nuotolinio Valdymo Jungiklis 2 Siųstuvas + Imtuvas

€8.30

-35%

€12.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apkaba, lentynos, kompiuterinių ausinių turėtojas, stalas kablys, kėdė klaviatūra, stalas parama, kėdė mount, darbalaukio ausinių stendas, cosplay lolita, pc kablys, isin.

DC 12V 4 Kanalų 200M Belaidžio RD ryšio Nuotolinio Valdymo Jungiklis 2 Siųstuvas + Imtuvas

DC 12V 4 Kanalų 200M Belaidžio RD ryšio Nuotolinio Valdymo Jungiklis 2 Siųstuvas + ReceiverIt yra mokymosi kodas bevielis nuotolinio valdymo jungiklis (imtuvas), išvesties būdas /darbo būdu galima keisti, kaip jums patinka, tai yra lengva suderinti siųstuvo.

Jis turi 4 Relės, kuris gali padaryti įranga, savo ruožtu, arba atvirkščiai, on/off ir t.t išsipildyti.Tūris yra mažas, ir veiklos yra stabili ir patikima, aukštos gauna jautrumą.

Ji apima paraišką, pradedant nuo paprastų vidaus nuotolinio valdymo savarankiškai valdyti, pavyzdžiui, automatinio durų, langų, kėlimo įranga, įėjimo prieigos, aukštyn ir žemyn valdytojas, signalizacijos sistemos pramonės kontrolės, apsaugos ir kt.

Šie nuotolinio valdymo skirtos kontroliuoti įvairių elektroninių įrenginių su belaidžio ryšio signalų.Labai lengva nustatyti ir naudoti.

Suderinamas su 2262 /2260/1527/2240 kt mikroschema ir keletas kodo nuotolinio valdymo pultu.Taip, ji gali susitikti žmogų, tai reikia pasirinkti belaidžio nuotolinio valdymo, kaip jiems patinka dirbti su juo .

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Imtuvas:

darbinė įtampa:DC12V

ramių būklė:mažiau nei 6mA

darbinė temperatūra: -40 - +80 laipsnių Celsijaus

imtuvo jautrumas: daugiau nei -105dBm

darbo dažnis:315MHz

čia yra nustatyti.mes padarėme tai veikia kartu,todėl jums nereikės rūpintis, kaip dažnai jie.

išėjimo įtampa:DC ir AC yra neprivaloma

išėjimo srovė: mažiau nei 3A

maks. apkrovos srovė:10A

Matmenys: 72mm*52mm*26mm

Nuotolinio valdymo siųstuvas:

Nuotolinio valdymo Atstumas: 200 M

Darbinė Įtampa: DC 12V

Dažnis: 315mhz

Darbinė Srovė: 13 mAh

Kodas Tipas: Fiksuotas kodas / Mokymosi kodas

Matmenys: 58 x 39 x kaip 14mm

Išėjimo darbo būdas:

Self-lock --- prijunkite JP1 su išpjauti bžūp.

Stumtelėti --- pjovimo-iš bžūp-tai ne profesija, JP1 ir JP2 nejunkite arba.

Inter-lock --- Prisijunkite Jp2 su išpjauti bžūp,

Stumtelėti --- spaudos vienas mygtukas yra, atleiskite pirštą pats mygtukas yra OFF (reikia vieno kanalo perjungti ir vienu mygtukų nuotolinio valdymo).

Self-lock --- paspauskite vieną mygtuką, vieną kartą paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, IŠJUNGIAMAS (reikia vieno kanalo perjungti ir vienu mygtukų nuotolinio valdymo).

Inter-lock --- paspauskite vieną mygtuką, paspauskite kitą mygtuką IŠJUNGTI (reikia vieno kanalo perjungti ir 2 mygtukus nuotolinio valdymo pulte).

Paketas apima:

2 x Siųstuvas

1 x Imtuvas

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3 cm.

Naudoti Universalus
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Belaidis Ryšys RF

Panašūs produktai