Sodo Gamtos Kraštovaizdžio Dušo Užuolaidos Tropinių Medžių, Krioklys Žaliųjų Augalų Gražus Gamtovaizdis Audinio Vonios Užuolaidų Apdaila

€6.74

-39%

€11.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d tapetai kavos parduotuvė, psichodelinio meno dušo užuolaidos, dot dušo užuolaidos, dušo užuolaida, audinio dušo užuolaidos chic, 3d sienos freskos krioklys, metalo bakų tvirtinimo, cherry blossom užuolaidų, stebuklai dušo užuolaidos, koralų vonios užuolaidos.

☆ Pastaba: 1. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą. 2. Dydis: pls leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas. 3.120x175cm ir 150x180cm produktų, nes dydis yra per mažas, yra tik 10 skylių. 180x180cm ir 180x200cm turi 12 skyles. ☆ Užuolaidų Pakuotė: 1pcs * Dušo užuolaidos, 12pcs * Kabliukai Patarimai : Jei jums pasirinkti dušo užuolaidų komplektas.Dušo užuolaidos pristatomi dydžio jums pasirinkti, bet įtraukti kilimėlis yra tik vienas dydis (40x60cm).Produkto valymas: Gaminius galima plauti ir skalbti mašinoje, bet pabandykite ne džiovinimo siekiant tvirtas, sausas, džiovinti, nereikia tiesioginių saulės spindulių, ne duok atgal non-slip gumos soled tiesioginių saulės spindulių.

modelis scenic
Kilimėlio Medžiaga Suede + Atminties Putos
Kablys Medžiaga Plastikiniai
Užuolaidų Pakuotė 1pcs * Užuolaidų ir 12pcs * Kabliukai
Modelio Numeris YL22123
Medžiaga Poliesteris
Produkto Naudojimas Dušo Užuolaidos / Užuolaidos / Ekranas
Stilius Modernus
Funkcija Eco-Friendly
Kilimėlio Dydis Tik 60x40cm
Prekės Pavadinimas LB
Užuolaidų Funkcija Vandeniui / Miltligė įrodymas / Plaunamas

Panašūs produktai