SINAIRSOFT Universalus Automobilio Sėdynės atlošo Krepšį Taktinis Molle Automobilio Sėdynės Organizatorius Saugojimo Nailono Sėdynės Organizatorius Raštas Auto Medžioklė

€11.91

-15%

€14.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sinairsoft karinės taktinės, kuiu medžioklės laimikiai, asmeninį automobilio sėdynės organizatorius, automobilių molle skydelis, moll sistemos, violetinė karikatūros, automobilių sėdynės padengti, airsoft m4, edc įrankis, krepšys karinės peties, molle taktinis.

Funkcijos: 1. Erdvus-- Pilnas Molle dirželiai pridėti savo Molle dėklas. 2. Multi-kišenės-- yra 2 kišenės viduryje ir 3 kišenės apačioje.Jūs galite laikyti savo žemėlapius, iPad, arba kitų daiktų, tiesiogiai. 3. Plataus taikymo-- Tinka daugumai transporto priemonių 4. Patvarus-- pagamintas iš 1000D nailono, su minkštu paminkštintas pamušalas.Vandeniui atsparus ir patvarus. 5. Lengvas-- Patvarus, bet lengvas lengvai perkelti iš transporto priemonės į transporto priemonę. 6. Sukurta su 9 eilėmis funkcinių Molle juostelės. 7. Teikiant ilgesnio apsauga nuo visų rūšių dėmes prie automobilio sėdynės atlošo, taip pat suteikti jums galimybes pridėti savo Molle maišeliai padidinti jūsų automobilio papildoma saugojimo vietą.

Specifikacija: 1. Tipas:Molle Automobilio Sėdynės Atlošo Saugojimo Maišelis 2. Medžiaga: 1000D nailono 3. Dydis: 44cm*57cm 4. Spalva: Juoda;Tan 5. Svoris: 400g 6. Proga:Kelionės ;Stovyklavimas; Žygiai, Medžioklės ir t. t.Pakuotė: 1 x Molle Automobilio Sėdynės atlošo Laikymo Maišelis 1. Multi-kišenės-yra 2 kišenės viduryje ir 3 kišenės apačioje.Jūs galite laikyti savo žemėlapius, iPad, arba kitų daiktų, tiesiogiai.

2. Patvarus -pagamintas iš 1000D nailono, su minkštu paminkštintas pamušalas.Vandeniui atsparus ir patvarus.

3. Lengva naudotis -yra du dirželiai lengvai įrengimas ir pašalinti automobilio

4. Su vienu hook & loop -Uždarymo kišenę įdėti žemėlapiai, "iPad" ar kitų plokščių daiktų

Kietumas Vidutinio minkštas
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas SINAIRSOFT

Panašūs produktai